Λοιπον,
Ξεκιναμε με το Dreamcast που στην ουσια είναι η ευρωπαικη εκδοση. Πανω στην πλακετα φοραει ενα modchip που με βολευει να τρεχω τα γνησια αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια. Επισης κατω απο την πλακετα ειναι εγκατεστημενο το DCHDMI οπου δινει την πιο καθαρη εικονα στα 480p, 960p και 1080p(Πιστευω οτι το 720p ταιριαζει καλυτερα, δεν ξερω γιατι δεν το βαλανε σαν επιλογη). Με το DCHDMI εχεις την δυνατοτητα να βαλεις scanlines στην οθονη με παραμετροποιηση απο ψιλα μεχρι μεγαλα οπως και ενα ακομα εφε που θολωνει λιγο τα γραμματα αλλα αυτο μπορεις να το κανεις αμα βαλεις vga mode. Επισης εχει την δυνατοτητα να αναβαθμιζεται μεσω WiFi οπως και αλλα χαρακτηριστικα.
Η κονσολα οπως ειπα σε αλλο αρθρο εχω βαλει το DreamPSU, Noctua Fan, Μπλε Ledακι και τελος SD adapter σε πιο καλη ποιοτητα κατι που το συνιστω σε σχεση με αλλα που καινε τα Dreamcast.
Παμε στο χειριστηριο το λεγομενο Dreamconn απο τον φιλο μας τον Χρηστο που μπορω να πω οτι εχει κανει καλη δουλεια σε αυτο το mod.
Το Dreamconn υποστηριζει bluetooth με δυνατοτητα να εχει "ενσωματωμενη" vmu, οταν βαζεις νεα vmu συνχρονιζει την καινουργια στην εσωτερικη. Η μπαταρια κραταει περιπου στις 9 ωρες αναλογως και με την χρηση μπορει να πεσει στις 7 ωρες. Το μειον στην υποθεση ειναι η τιμη του και ελπιζω ο Χρηστος να βρει μια πιο φθηνοτερη λυση γι’αυτο ωστε να προσελκυσει περισσοτερο κοσμο.
Παμε στο DreamPi. Το DreamPi ειναι ενα προγραμμα οπου κανει εξομοιωση του Dial Up για να συνδεεται το Dreamcast online. Το Dreampi περνει το ιντερνετ το σπιτιου μεσω wifi η ethernet( Που ειναι το καλυτερο) αναλογως και πιο raspberry εχεις. Το δικο μου DreamPi ειναι ενα Raspberry Pi Zero + zero4u+ Usb fax modem με ενσωματομενο voltage inducer για να δινει ρευμα στην γραμμη του modem. Στις Pal κονσολες ο voltage inducer πρεπει να ειναι στα 18V ενω στην NTSC κονσολες 9V. Υπαρχουν καποιες πατεντες στο ιντερνετ που αμα πιανει το χερι σου ειναι ευκολο.
Τωρα αμα ξεχασα κατι θα το βαλω και αυτο μεσα
