Το δικό μου game gear με το μπλουζάκι αστερίξ και 5 παιχνίδια.

zouzou

RetroMaNiaC
Joined
8 Δεκ 2009
Μηνύματα
797
Αντιδράσεις
197
Να και το δικό μου μηχάνημα με το τσαντάκι του! Τώρα που το βλέπω, πόσο μικρή ήταν η οθόνη.. :D

Είχα και έχω όμως, ένα εξάρτημα που έβαζες από πάνω σαν μεγεθυντικό φακό που την έκανε μεγαλύτερη αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι πού είναι.

Όταν το βρω θα προσθέσω τη φωτό.

Τα μόνα πέντε παιχνίδια που είχα και το μπλουζάκι, δώρο με τον Αστερίξ (του οποίου και το βαλιτσάκι-συσκευασία) αγορασμένο στις Βρυξέλλες.

Προβολή συνημμένου 109887 Προβολή συνημμένου 109888 Προβολή συνημμένου 109889 Προβολή συνημμένου 109890 Προβολή συνημμένου 109891 Προβολή συνημμένου 109892
 
WOW! Ευχαριστούμε πολύ zouzou. Δεν περίμενα ότι θα το έβλεπα αυτό το πακέτο με την ελληνική σφραγίδα της Zegetron! Δεν βλέπω το άλλο Asterix (Great rescue) βέβαια. Τα υπολοιπα όμως είναι δυνατά κομμάτια. Ο μετασχηματιστής πως και είναι ο αμερικάνικος?
 
Μπραβο σου!!Τα εχεις διατηρησει σα καινουρια!!
 
Μπράβο ! Πανέμορφη η συλλογή σου !
 
Σε αψογη κατασταση ολα zouzou..ο μετασχηματιστης πως και ειναι Αμερικανικος??
 
Τώρα που το λέτε, μάλλον αγοράστηκε από αμερικάνικο μαγαζί. Ούτε που το θυμόμουν :xm: Κάπου υπάρχει ένα βισματάκι με το οποίο έμπαινε στις πρίζες μας.

Πάντως, η συσκευασία με τον Αστερίξ είχε ένα παιχνίδι μέσα. Δε θυμάμαι να έχει άλλο. Αν ήταν θα υπήρχε μαζί, δεν το έχω χάσει σίγουρα.

Όσο για το αυτοκόλλητο, πώς είναι στα Ελληνικά, αφού το αγόρασα έξω; Μάλλον το είχα αγοράσει από γνωστή αλυσίδα γαλλικών σούπερ μάρκετ εδώ στην Ελλάδα τελικά. Το είχαν φέρει κι εδώ;

Καλά, μάλλον μεγαλώνω και ξεχνάω :xm:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πιθανότερο διάλεγες ή το ένα ή το άλλο παιχνίδι με το μπλουζάκι. Πάντως σίγουρα το δικό μου είχε μόνο ένα μέσα.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι

που σας άρεσε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμείς σε ευχαριστούμε για τις ωραίες φώτο από τη συλλογή σου. Αν έχεις και άλλα τέτοια "ηλεκτρονικά" καλούδια ενημέρωσέ μας :) .
 
Πίσω
Μπλουζα