Karavasilator
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 31
είχε κάμποσα χρόνια να βγει από το πατάρι, ακόμα πλήρως λειτουργικό εννοείται!
Προβολή συνημμένου 121065
Προβολή συνημμένου 121065
Το master system II που ειχα , ειχε το Sonic 1!! αρα ισχυειImgema είπε:Αυτό που έκανε το Master System να ξεχωρίζει για μένα ήταν ότι είναι η μοναδική κονσόλα (ή τουλάχιστον από τις ελάχιστες) που είχαν παιχνίδι μεσα στην μνήμη, χωρίς να βάλεις κασέτα. Ετσι ακόμα και αν το αγόραζες "σκέτο" είχες πάντα έστω ένα παιχνίδι. Το δικό μου Master System 2 είχε μέσα το Alex Kid. Αλλά έχω ακούσει ότι κάποια μεταγενέστερα είχαν το Sonic, ισχύει?
Το δικό σου ποιο έχει?
Kι εγώ το Sonic ήθελα.... αλλά και το Alex Kid δεν με χάλασε να σου πω την αλήθεια, ήταν πιο μεγάλο σε μέγεθος παιχνίδι και πολύ πιο δύσκολο, το είχα λιώσει. Ενώ το Sonic που το πήρα λίγο αργότερα όταν έπαιζα το τερμάτιζα συνέχεια με ευκολία. Και μετά πάλι έπιανα το Alex Kid και προσπαθούσα να το τελειώσω (ποτέ δεν τα κατάφερα, έχανα πάντα στο τέλος που πρέπει να δώσεις τον κωδικό).Ajax87 είπε:Το master system που ειχα εγω ειχε το Sonic 1!! αρα ισχυει![]()
Ajax87 είπε:Το master system II που ειχα , ειχε το Sonic 1!! αρα ισχυει![]()
johnny19818 είπε:Ωραίος Νίκο. Το πιστόλι παίζει σε Flat TV; Παρεμπιπτόντως σήμερα παρέλαβα κι εγώ μερικά MS καλούδια.
Svarth είπε:Φωτογραφια στην τηλεοραση και να καιγεσαι μπροστα του!![]()
πωπωπωπω
ASiC είπε:Τα lightguns παιζουν μονάχα σε CRT τηλεοράσεις και monitors.
ASiC είπε:Τα lightguns παιζουν μονάχα σε CRT τηλεοράσεις και monitors.
Να συμπληρωσουμε οτι πρεπει και η συχνοτητα να ειναι 50Hz (ή 60 για NTSC).ASiC είπε:Τα lightguns παιζουν μονάχα σε CRT τηλεοράσεις και monitors.