Το κουνέλι με τα αυτιά ελικόπτερο! (Kockasfulu nyul)

audiodee

RetroActive
Joined
26 Ιουν 2006
Μηνύματα
460
Αντιδράσεις
81
Θυμάται κανείς πως λέγεται εκείνη η σειρά κινουμένων σχεδίων που ήταν ένα κουνέλι σα πάνινο ζωάκι; Στην αρχή έδειχνε κάποια παιδιά που αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα, μετά έβγαινε από τη σοφίτα από ένα κουτί το κουνέλι, τύλιγε τα αυτιά του, ξετυλίγοντας τα γινόταν σαν ελικόπτερο, πέταγε, κατέβαινε στα παιδιά και έδινε λύση!
 
Είχε και ένα μπάλωμα αν θυμάμαι καλά στο ένα αυτί! :D
 
Μήπως είναι ο Κολαργκόλ??
 
Φοβάμαι πως όχι,

ο Κολαργκόλ ήταν το αρκουδάκι στη φωτό

και απορώ πως μου διέφυγε!

colargol.jpg


colargol.jpg
 
Νομίζω ότι ήταν ένα σκυλάκι(??) ή ρώσικο ή τσέχικο, που πετούσε πάνω από την πόλη και πήγαινε όπου τον χρειαζόντουσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα.
 
Ναι τελικά σκυλάκι ήταν και νομίζω ήταν πολωνικό. Το μπάλωμα που θυμόμουν πρέπει να είναι μια μαύρη βούλα στο ένα μάτι...
 
Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ. Τσέχικο, Πολωνικό, Ρώσικο, σκυλάκι, λαγουδάκι, κουνελάκι, δεν βγαίνει τίποτα λες και το εξαφάνισαν από παντού.

Πρέπει να είναι πάνινο ζωάκι, και ξυπνάει και βγαίνει απτο κουτί του, που είναι πάνω σε τραπεζάκι σε μια σοφίτα μιας ψηλής πολυκατοικίας.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με keywords για πιο έγκυρο search;
 
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 1 BLOG ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.
 
xχμμμ μαλλον στο blog του φιλτατου SuperSonic :D
 
Μπήκα στο blog και έπαθα πλάκα!


Έχει και το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες και το Νηλ Χόγκελσον!!!



Αλλά βγάζει σε μία διεύθυνση που γράφει
rapidshare ή κάτι τέτοιο.


Πώς μπορούμε να τα δούμε από κει????
 
To rapidshare ειναι αποθηκευτηριο αρχειων. Τα λινκς που βλεπεις εκει δεν τα κατεβαζεις με δεξι-κλικ και save as... (δυστυχως!!). ΠΡεπει να μπεις στο λινκ, και κατοπιν να πατησεις το κουμπι για download

Ενιοτε πρεπει να γραψεις και τον κωδικο που σου δινει και να περιμενεις για ενα λεπτο
 
το κουνέλι με τα αυτια ελικοπτερο

Παιδιά μήπως λέμε το παπιβόλ?Ηταν οντως Πολωνικο.
 
πραγματικα τοτε υπηρχαν απειρα παιδικα. και φυσικα τελεια.τωρα πραγματικα εκτος τον σφουγγαρακη(σουπερ κοτσανα) τι αλλα παιδικα δειχνει για τα παιδια?
 
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα θυμαμαι οτι εδω στην Ελλαδα εδειχνε μονο ενα επεισοδιο αυτο που πηγαινε σε ενα τσιρκο!!!!

Πολυ εντυπωση μου εκαναν κ οι ηχοι αλλα κ αυτο το περιεργο πλασματακι!!!

[video=youtube;cn754Xz-lQ8]

 
Στην Ελλάδα έχουν παιχτεί όλα τα επεισόδια! (26 συνολικά) Είναι Ουγγρικής παραγωγής κινουμένων σχεδίων του 1978, ο τίτλος στα ουγγρικά σημαίνει ''Το κουνέλι Kockasfulu'' (προφανώς είναι κάποιο όνομα) στα αγγλικά ο τίτλος είναι ''The rabbit with checkered ears'' (Το κουνέλι με τα καρώ αυτιά) Το συγκεκριμένο κουνελάκι έγινε ένας από τους πιο παραγωγικούς μασκότ της Ουγγρικής τηλεόρασης! και επίσης στην Ελλάδα κυκλοφόρησε σε λούτρινο την δεκαετία του 80!! ^
 
Η αναζήτηση για αυτό το κινούμενο σχέδιο ήταν ο λόγος για τον οποίο γράφτηκα σε αυτό το forum!!!Καλώς σας βρήκα επί τη ευκαιρία...
 
'Αλλο ένα παδικό που θυμήθηκα χάρη στο retromaniax. Πάντα μου άρεσε σε αυτό το παiδικό, ότι στο τέλος το κουνέλι έβγαζε από την βαλίτσα, που έμενε , πράγμα ή πράγματα σχετικά με την υπόθεση του επεισοδίου.
 
Ποιο είναι; Αναζήτηση τίτλου

Υποψιάζομαι ότι είναι ευκολάκι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του για κανένα λόγο.

Είναι ένα λούτρινο, με πολύ μεγάλα αυτιά. Όταν ξεκινάει το επεισόδιο είναι ξάπλα (σε ένα κρεβάτι; σε ένα σεντούκι; κάτι τέτοιο) και στη συνέχεια στριφογυρίζει τα αυτιά και όπως ξετυλίγονται πετάει από το παράθυρο. Βγαίνει, έχει την περιπέτειά του και γυρίζειι για να ξανά-ξαπλώσει στο τέλος του επεισοδίου. Θυμάμαι ότι τα αυτιά είναι διχρωμα -αμφιβάλλω ότι εξυπηρετεί, αλλά αφού το θυμάμαι, το καταθέτω!

Ανήκει στην κατηγορία bolek και lolek, είναι από αυτά τα ρώσικα/πολωνέζικα/κάποια-άλλη-ευρωπαϊκή-γλώσσα-που-δεν-μιλάει-και-δεν-αναγνωρίζει-κανείς.
 
Πίσω
Μπλουζα