don dokken
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 237
..και μονο μ αυτη τη φοτο που επισυναπτεις,εκτοξευεσαι αυτοδικαια σε ρετρομαστερ!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!don dokken είπε:..και μονο μ αυτη τη φοτο που επισυναπτεις,εκτοξευεσαι αυτοδικαια σε ρετρομαστερ!
Παιδια, προσπαθω να βρω αυτην την ταινια που λετε ολοι τον "γυρο του Θανατου" που δειχνει το Rodeo, αλλα δεν την βρισκω πουθενα... Θα ηθελα πολυ να την δω γιατι αυτο το Λουνα Παρκ μου θυμιζει παρα πολυ τα παιδικα μου χρονια... Αν ξερει κανεις που μπορω να την βρω ας μου απαντησει.spiros mpo είπε:καλησπερα, θα ηθελα να πω καποια πραγματα για το θρυλικοτερο λουνα παρκ οπου μεγαλωσα!! το ροντεο!! το ροντεο λοιπον ανοιξε στα μεσα της δεκαετιας του 60 στην λεωφορο συγγρου στο υψος του ωνασσειου. οι ταινιες με την αλικη -το κοριτσι του λουνα παρκ και το -σ'αγαπω δειχνουν το ροντεο οπως ηταν τοτε.στα μεσα της δεκαετιας του 70 μεταφερθηκε στον αλιμο εκει που το μαθαμε οι απο 30 και πανω.αρχιζε διπλα απ την μαρινα του αλιμου και τελειωνε λιγο πριν την πλαζ του αλιμου. στη μεση του ροντεο ηταν μια ντισκοτεκ η fiji[την δειχνει το ροδα τσαντα και κοπανα ν 2].
το ροντεο εκλεισε την χρονια 87-88.καποιοι ειπανε για ναρκωτικα καποιοι οτι παραπονιοντουσαν οι γειτονες. η αληθεια ειναι οτι ο ιδιοκτητης[ο μετεπειτα ιδιοκτητης του κεντρου ribas στη βαρκιζα] πληρωνε πανακριβο νοικι στον δημο και αποφασισε να το πουλησει σε αραβες.
ταφοπλακα στο ροντεο ηταν και ενα θανατηφορο ατυχημα που εγινε το φθινοπωρο του 86 οταν μια κοπελα επεσε απ το enderprise.
τα πιο γνωστα παιχνιδια ηταν το χταποδι το ταψι η μπαλαρινα κλπ.
η ταινια που δειχνει τις περισσοτερες σκηνες του ροντεο ειναι -ο γυρος του θανατου-. μπορει στους τιτλους εισαγωγης να αναφερει τα αηδονακια αλλα τα πιο πολλα εξωτερικα πλανα δειχνουν το ροντεο.αλλες ταινιες που το δειχνουν ειναι
1] εξοδος κινδυνου
2] πανικος στα σχολεια
3]σαταναδες στα σχολεια
4]λαλακης ο εισαγωμενος
5] κλαδικη εραστων
6]κλεφτρονι και τζεντλεμαν
7]το μελαχροινακι
8]κερατο κομπινα και λαγωνικα.
υπαρχει και μια ταινια με τον μανωλη δεστουνη - Μποτζο το αστερι του λουνα παρκ - που σχεδον ολη ταινια ειναι γυρισμενη μεσα στο ροντεο.
[edit] Θα βρεις μόνο κάποια κομμάτια στο youtube.Reggy είπε:Παιδια, προσπαθω να βρω αυτην την ταινια που λετε ολοι τον "γυρο του Θανατου" που δειχνει το Rodeo, αλλα δεν την βρισκω πουθενα... Θα ηθελα πολυ να την δω γιατι αυτο το Λουνα Παρκ μου θυμιζει παρα πολυ τα παιδικα μου χρονια... Αν ξερει κανεις που μπορω να την βρω ας μου απαντησει.
Παντως τελειες οι πληροφοριες, Thanks... ;-)
Elias είπε:Πωπω απίστευτο... Το ταψί είναι αυτό της φωτογραφίας του argy... μα πόσο χρονών ήταν αυτό το μηχάνημα; Είχα μπει νομίζω το 94 - 95, πρώτη γυμνασίου πήγαινα τότε και είχα γίνει ρεζίλι γιατί κρεμόμουν με το ένα χέρι, κόντευα να φύγω από τη θέση μου.... Δε μου λέτε φίλτατοι, υπάρχει ακόμα αυτό το λουνα παρκ; Στους κάρτες bing το δίχνει ακόμα. Όντως υπάρχει ή είναι παλιές οι φωτό;Προβολή συνημμένου 56461