Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ έχω το καλύτερο!!!

picture.php

picture.php

Σιγά!!!

Και εγώ το έχω... :cheers:

Ε, Juanita...το 2ο που σου εφερα ανηκει στον kyriazisv! Μην κανεις ζαβολιες ;)

Δεν εχουν ποσταρει ακομα εντυπωσεις οι Τελαμωνας, Turrican που εχουν τα οικοσημα στην κατοχη τους.

Juanita ποτε θα ποσταρεις το δικο σου??????

Πριτς...

Δε σκάσανε...

Να μου στείλει και επίσημα τις ευχές του ο ΚΜ;;;;

Δεν χρειαζεται να postαρω φωτογραφιες - το δικο μου ειναι το ιδιο (ομορφο) με του Stan - αλλα πρεπει να πω συγχαρητηρια στη kambia για το δημιουργημα της, προκειται για εξαιρετικη χειροποιητη κατασκευη, οχι απλα μια replica αυτου που ειδαμε στο anime/manga, αλλα για κατι μοναδικο και εφαμιλλο του αυθεντικου.

Πριν το παραλαβω σκεφτομουν οτι θα ηταν τελειο δωρο για την fanatic αδερφη μου αλλα τωρα που το ειδα απο κοντα δεν το δινω πουθενα.

Kambia σε ευχαριστω πολυ :)

Να 'σαι καλα Tel :D

picture.php

Με μεγάλη καθυστέρηση (και απολογούμαι για αυτό) θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην εργατική μας κάμπια που είμαι σίγουρος ότι θα έχει πιεστεί αρκετά για να βγάλει τόσα κομμάτια και να είναι όλα τέλεια!

Από ότι βλέπεις χάρις σε εσένα είμαι και εγώ τώρα ένας γαλαζοαίματος Ardlay!!! Μπορώ να βλέπω ως ίσος και βάλε τους υπόλοιπους της οικογενείας.Αυτό το οικόσημο θα με βοηθάει να δραπετεύω όταν κουρασμένος από τις καθημερινές μέριμνες και την οθόνη του υπολογιστή μου ακουμπάω σε αυτό τη ματιά μου. Σε ευχαριστώ

187479264151820zi7.gif

Έχω το καλύτερο :hurrah: εχω το καλύτερο :hurrah:

Δεν το παραξήλωσα, ε;;; :what:

OXI!!! :D :D:D

έχω το καλύτερο :hurrah: έχω το καλύτερο :hurrah:

και ούτε φαίνεται πως τεμπέλιασα και ανέβασα τη φωτό της Κάμπιας;;;

Ξέρω... ΟΧΙ!!! :cheers:

Εχω το καλύτερο :hurrah: έχω το καλύτερο :hurrah:

Κάμπια μου, respect:bow2:και :thanx2:

187479264151820zi7.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!! :cheers: :cheers:

:beer: :beer:

Kambia για άλλη μια φορά

Σ
ΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Akaliakoukou, όταν το λάβεις θα πετάς και εσύ από τη χαρά σου :cheers:

Ήδη δεν ξέρω που να το πρωτοκρεμάσω!!!

Το παίρνω συνέχεια μαζί μου και δε χάνω ευκαιρία να το επιδεικνύω...

Στο τέλος θα μου βγει και το όνομα:

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γονείς, προσέξτε τα μικρά και μεγάλα σας κοριτσάκια...

Μανιώδης επιδειξιομανής στο κέντρο της Αθήνας σταματάει ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες από 10 έως 40 ετών και μες την τρελή χαρά τους αποκαλύπτει τα μυστικά της τσάντας στην οποία βρίσκονται όχι ένα αλλά δύο οικόσημα γνωστής τηλεοπτικής μεγαλοοικογένειας από τη Σκωτία τα οποία πιθανόν έχουν φιλοτεχνηθεί σε εργαστήρι στη Θεσσαλονίκη.

Αγνωστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίο έχουν περιέλθει στα χέρια της επιδειξιομανούς τα δύο αυτά οικόσημα...

Να πρόκειται για σπείρα που κινείται στην συμπρωτεύουσα και έχει απλώσει τα πλοκάμια της και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας;;;

Οι έρευνες της Αστυνομίας παραμένουν άκαρπες...

:sealed: Στην φυλακη θα καταληξω!!!! :D :D

Καλα Juanita εχεις απογειωθει :rofl: Τι glitterακια ειναι αυτα που εβαλες στον Αλμπερτ??? Το οικοσημο ειναι πραγματικα υπεροχο...ε, δεν ηθελε και πολυ η καλη μας Juanita για να αποτρελαθει....

Οσο για τον Turrican, τι ειναι αυτες οι τρομακτικες αφισες στο δωματιο σου? Αχ, το οικοσημο θα φοβηθει ;)

Αυτό αριστερά καλή μου dom είναι από το θρυλικό παιχνίδι Obliterator της Psygnosis!!!! :bow2:

Το άλλο Δεξιά είναι φυσικά από το Turrican II !! :bow2:

Όσο για το οικόσημο αποκλείεται να φοβηθεί επειδή στον δεξί τοίχο που δε φαίνεται στη φωτογραφία είναι οι Candy αφίσες μου!!!! ;)

Όσο για το οικόσημο αποκλείεται να φοβηθεί επειδή στον δεξί τοίχο που δε φαίνεται στη φωτογραφία είναι οι Candy αφίσες μου!!!! ;)
Θέλουμε να δούμε και τις Κάντυ-αφίσες σου!!!!! :happyjump: :happyjump: :happyjump: :D

Πότε θα τις βγάλεις φωτογραφία???

ΟYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... :cry: :cry: :cry:

Oρφάνεψε το οικόσημό μου... :cry: :cry:

Έμεινε μοναχούλο του στον μάταιο τούτο κόσμο... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ήρθε ο Βαγγέλης και μου το πήρε... :rant:

Λυγμ... κλαψ κλαψ... :precry:

:cry: :cry: :cry: :cry:....ουφ αρκετά έκλαψα που δεν πρόλαβα να πάρω και εγώ ένα οικόσημο...Τώρα πρέπει να πείσω την Κάμπια να φτιάξει και ένα για μένα :wait2: ...Το βρήκα! :diablotin: θα την πάρω με το καλό... Καλή μου Κάμπια #) θα μπορούσες ,μήπως και αν δηλαδή προλαβαίνεις,να μου φτιάξεις και εμένα ένα οικόσημο :heartcloud: :D ;Γιατί αν δεν το κάνεις.. :angry: .τότε θα... :animangry: :rant: :eviltongue: :armed: :frypan: !!!!! :please: :please: :please: .. :thanx2: εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σου! :D

misspepper77 είπε:
:cry: :cry: :cry: :cry:....ουφ αρκετά έκλαψα που δεν πρόλαβα να πάρω και εγώ ένα οικόσημο...Τώρα πρέπει να πείσω την Κάμπια να φτιάξει και ένα για μένα :wait2: ...Το βρήκα! :diablotin: θα την πάρω με το καλό... Καλή μου Κάμπια #) θα μπορούσες ,μήπως και αν δηλαδή προλαβαίνεις,να μου φτιάξεις και εμένα ένα οικόσημο :heartcloud: :D ;Γιατί αν δεν το κάνεις.. :angry: .τότε θα... :animangry: :rant: :eviltongue: :armed: :frypan: !!!!! :please: :please: :please: .. :thanx2: εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σου! :D
Εμμμ.... Τωρα μπορω να πω οχι???

Θα περιμενεις ομως γιατι εχω μείνει και πισω στις παραδώσεις :precry:

καμπια (που δεν εισαι καθολου καμπια) σε ευχαριστω κ δημοσιως!!

το εχω σαν μεγαλο γουρι οταν αποκτω κατι καινουργιο με την μορφη του αντονυ. και ακομα περισσοτερης αξιας οταν ειναι κ χειροποιητο!

να'σαι καλα!

Να 'σαι καλα Death2Eliza και ευχομαι το γουρι σου να σου φέρνει παντα τυχη :D

Πίσω
Μπλουζα