Το παίζω και πολύ άνδρας! (1983)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.285
Αντιδράσεις
6.163
Το παίζω και πολύ άνδρας! (1983)


Retrodb:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A4%CE%BF_%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CF%89_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D_%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82

κωμωδία παραγωγής 1983 με τους Σωτήρη Μουστάκα, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου, Ευάγγελος Πρωτοπαππάς...

Ο Ζήνων (Σωτήρης Μουστάκας) είχε την ατυχία να μπει σώγαμπρος στο σπίτι της γυναίκας του (Θάλεια Παπάζογλου) και να εργάζεται στον οίκο μόδας της πεθεράς του (Κατερίνα Γιουλάκη) παριστάνοντας το μόδιστρο Ζιζι!Στην αρχή καταπιεζόταν από τα πεθερικά του και τη γυναίκα του και στη συνέχεια από τα πέντε παιδιά του...Η ζωή του αλλάζει όταν γυρίζει από την Αφρική ο φίλος του ο Θωμάς ο οποίος του ξεπληρώνει ένα χρέος και ξαφνικά ο Ζήνων γίνεται πλούσιος, αντιδρώντας έτσι δυναμικά στην καταπίεση της οικογένειάς του. Σε αυτό τον βοηθά και η ομοιότητα με ένα καταζητούμενο ληστή και δολοφόνο και ο Ζήνων εκμεταλλευόμενος το φόβο της οικογένειάς του, γίνεται αφεντικό του σπιτιού του...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραία κωμωδία, με τον αξέχαστο Σωτήρη Μουστάκα και τον επίσης αξέχαστο Κώστα Καραγιώργη...

[video=youtube;xlgjX-SN1sY]

 
το τραγουδι μου χε μεινει κολλημενο οπως επισης η σκηνη με τον καραμιτσουλια

 
παρα πολυ ωραια ταινια

που ολοι φωναζαν Ζηηηηηηηνωνν

η φωτο ειναι απο το DVD που κυκλοφορησε απο γνωστο περιοδικο

antrasvp9.jpg
 
Ειχε πολυ γελιο σε μια σκηνη που ενω ηταν πλεον 'καταζητουμενος', ζηταει απο το φιλο του γιου του να βγει για λιγο εξω. Και του τονιζει 'σου λεω, μεχρι να ερθω ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ' ενω αυτος ηθελε να το σκασει και ουτε καν σκεφτοταν να επιστρεψει :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η αγαπημένη μου ταινία με τον Μουστάκα! Την έχω δει τόσες πολλές φορές που ξέρω όλους τους διαλόγους απ' έξω!
 
Πολύ καλή ταινία παρεξηγήσεων. Καλύτερη από το ψώνιο της ίδιας χρονιάς που συγκριτικά είναι σαχλό.
 
Από τις ταινίες που έστηνα καραούλι στο βίντεο κλαμπ για να τις νοικιάσω (κι επειδή ήμουν στην 1η δεκαετία της ζωής μου, ο ακριβής όρος είναι: έστηνα καραούλι και κλαιγόμουν στους γονείς μου για να τη νοικιάσουν για μένα! :p )

Γενικά, ο Μουστάκας δεν ήταν το φόρτε μου, αλλά είναι μερικές ταινίες (μια εξ' αυτών και η συγκεκριμένη ,ενώ μια άλλη ήταν ο Ροζ Γάτος) που τις θεωρώ ευχάριστες!
 
'Οντως ευχάριστη κωμωδία. Ο Μουστάκας που βάζει στο μίξερ όπως αναφέρει στην ταινία βοσκόπουλο με πανταζή και τραγουδάει είναι όλα τα λεφτά. H Κατερίνα Γιουλάκη ως καταπιεστική πεθερά είναι επίσης απολαυστική. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς ο Μουστάκας. :(
 
Ισως η αγαπημενη μου ταινια του ανεπαναληπτου Μουστακα.Δεν ξερω κι εγω ποσες φορες την εχω δει.Κορυφαια θεωρω εδω και τη Γιουλακη ως κακια πεθερα ενα ρολο οπου επαιξε παλι με το Μουστακα στον ''Πεθεροπληκτο'' με μεγαλη επιτυχια.
 
Το παίζω και πολύ άντρας (1983)

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Πρωταγωνιστούν: Σωτηρης Μουστακας,Θαλεια Παπαζογλου,Κατερινα Γιουλακη,Κωστας Καραγιωργης

Έτος: 1983

Είδος: Κωμωδια

Διάρκεια: 82 λεπτά

attachment.php


Ο Ζήνωνας (Σωτηρης Μουστακας), είναι τόσο άβουλος, που δεν έχει τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους δικούς του. Καταπιέζεται δε όχι μόνο από τη γυναίκα του και την πεθερά του, στον οίκο μόδας της οποίας εργάζεται, αλλά και από τα πέντε παιδιά του. Όλα όμως φαίνεται να αλλάζουν όταν γυρίζει από την Αφρική ένας φίλος του από τον στρατό.



http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=71547&d=1360783431[/img]"]
 
katerinak είπε:
Σταυρο υπαρχει εδω το θρεντ
Υπαρχει?????!!!!!
attachment.php


Ωιμε!!!!!!!
attachment.php


Το εβαλα στην αναζητηση και δεν μου εμφανισε τιποτα!!!
attachment.php


ΟΚ...σε ευχαριστω Κατερινακι!! :)
 
Να μην τα ξαναπώ! Τα είπα στην προηγούμενη σελίδα!.... :)

Εδώ θα πω μόνο:

"....δήλωσε θεριόοοοοο, δήλωσε θεριόοοοοοο και ζήηηηηηησεεεεεε"! :biglaugh:

(τι τράβηξε ο ταλαίπωρος από το σόι του!)
 
Κι εγώ το είδα παίδες!!! Καλά, δεν το συζητώ!!! Ο Μουστάκας ήταν όλα τα λεφτά, η Γιουλάκη ως στρίγγλα πεθερά ήταν πειστικότατη και το όλο σκηνικό μ' έκανε να κλαίω από τα γέλια!!
 
Αυτή ήταν η μαγκιά του Μουστάκα κατά τη γνώμη μου. Κατάφερνε να ερμηνεύει πειστικά τους ρόλους του ακόμα και σε ταινίες που απέχουν αρκετά από το να θεωρηθούν αριστουργήματα.
 
Δεν νομίζω να υπάρχει ταινία του Μουστάκα που να μην προκαλεί το γέλιο. Αγαπημένη σκηνή εκεί που ο φίλος του Μουστάκα λέει ότι έχει τη βαλίτσα στο αμάξι το οποίο δεν είναι κλειδωμένο. Πετάγεται ο Μουστάκας και του λέει ο φίλος του που πας; Έχω το αμάξι ανοικτό. Εδώ είναι Αθήνα δεν είναι Τζοχάνεσμπεργκ.
 
Πίσω
Μπλουζα