perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.140
Πάντα έκανα συλλογή από καρτ ποστάλ, κρατούσα κάθε κάρτα που μας έστελναν, τις γλυκές εκείνες εποχές που δεν υπήρχε το ιντερνετ και οι ευχές έρχονταν με το ταχυδρομείο. Οι παρακάτω λοιπόν είναι οι παλαιότερες της συλλογής μου, βασικά είναι σαν οικογενειακά κειμήλια, γιατί ανήκαν στους προπαππούδες μου και τις φυλάω με μεγάλη προσοχή. Είναι όλα από τη δεκαετία του ΄40.
Πασχαλινή καρτ ποστάλ που έστειλε ένας ξάδερφος στον προπάππου μου, για να ευχηθεί για το Πάσχα καθώς και για την ονομαστική γιορτή ενός από τους γιους του, του Αναστάσιου. Αυτό είναι το πολυτιμότερο, γιατί από πίσω έχει γραμμένες και τις ευχές σε καθαρεύουσα.
Και δύο καρτ ποστάλ της ίδιας περιόδου, μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πασχαλινή. που έστειλε στον προπάππου μου ένας συγγενής που σπούδαζε στην Ιταλία.
Πασχαλινή καρτ ποστάλ που έστειλε ένας ξάδερφος στον προπάππου μου, για να ευχηθεί για το Πάσχα καθώς και για την ονομαστική γιορτή ενός από τους γιους του, του Αναστάσιου. Αυτό είναι το πολυτιμότερο, γιατί από πίσω έχει γραμμένες και τις ευχές σε καθαρεύουσα.
Και δύο καρτ ποστάλ της ίδιας περιόδου, μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πασχαλινή. που έστειλε στον προπάππου μου ένας συγγενής που σπούδαζε στην Ιταλία.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: