Το πιο αγαπημένο θέμα που άνοιξα στο Ρετρομάνιαξ

Το αγαπημένο μου είναι το πρώτο θέμα που άνοιξα στο retromaniax. Το μέλλον της Κάντυ και των ηρώων της σειράς. Έβγαλα τ' απωθημένα μου! Σ' ελάχιστα θέματα έχω διασκεδάσει τόσο πολύ γράφοντάς τα. Έχω σκεφτεί κι άλλο ένα παρόμοιο, μόλις βρώ χρόνο haters της Ελίζας ετοιμαστείτε! Θα πληρώσει για όλα τα παιδικά μας τραύματα!

 


Μου άρεσαν πολύ κι άλλα δύο:
οι δυσειδαιμονίες γύρω απ' το ανθρώπινο σώμα, και μικρό μου πόνυ:συντήρηση. Το πρώτο γιατί διάβασα τόσες κουλές προλήψεις που ούτε καν φανταζόμουν και το δεύτερο γιατί είναι το χόμπι μου και χάρηκα που επιτέλους μπορούσα να μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες και με άλλους...
 
.



Πολλές φορές θυμάμαι να μου αρέσει κάποιο ορχηστρικό κομμάτι και να μην μπορώ να το βρω. Σκοπός του θέματος είναι να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να γνωρίσουμε κομμάτια που δεν ξέραμε, ή να βρούμε κομμάτια που ψάχναμε.

 

 





Οι ηχογραφήσεις που έκανα με τον αδελφό μου από την τηλεόραση, με μουσικά θέματα από παλιές εκπομπές. Χάρη στο θέμα αντιστοιχίσαμε τα περισσότερα μουσικά θέματα με τους τίτλους των εκπομπών.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mετα την ξαναπροβολη της αννας των αγρων και αφου βρηκα το βιβλιαράκι στα αγγλικά , το θέμα μου εδω γινεται το τοπ αγαπημένο μου!
 
Φυσικά, τι άλλο; Μονο Panini!!! :)

Απο αλλα θέματα μου αρέσουν αυτά για φιγούρες WWF hasbro γίγαντες του κατς και Masters of the Universe Mattel..

Επίσης, κάποτε είχε ασχοληθεί όλο το φόρουμ με κατασκευή arcade cabinets κτλ.
 
viking4a είπε:
Φυσικά, τι άλλο; Μονο Panini!!! :) Απο αλλα θέματα μου αρέσουν αυτά για φιγούρες WWF hasbro γίγαντες του κατς και Masters of the Universe Mattel..

Επίσης, κάποτε είχε ασχοληθεί όλο το φόρουμ με κατασκευή arcade cabinets κτλ.
viking4a το θεμα ζηταει ποιο ειναι το αγαπημενο θεμα που εφτιαξες εσυ,οχι γενικα ποιο σου αρεσει :)
 
katerinak είπε:
viking4a το θεμα ζηταει ποιο ειναι το αγαπημενο θεμα που εφτιαξες εσυ,οχι γενικα ποιο σου αρεσει :)
Ε όσο να ναι, έφτιαξα και μερικά θέματα Panini και αυτοκόλλητα χαρτακια τουλάχιστον....!! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα