Το πιο παλιό account που έχετε στο internet (και υπάρχει ακόμα)

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.326
Αντιδράσεις
1.341
Για να δούμε, ποιος έχει το παλιότερο active account, τα e-mail accounts εξαιρούνται.

Εγώ έχω ένα account στο Emutalk.net από το 2003... με το ίδιο username που έχω κι εδώ. Και από τότε έχω κάνει μόνο 37 posts, το τελευταίο το έκανα πριν λίγες μέρες. http://www.emutalk.net/threads/5530...nity-Retexture-Project-V7?p=458046#post458046

http://www.emutalk.net/threads/55307-Zelda-Ocarina-of-time-Community-Retexture-Project-V7?p=458046#post458046

Μιλάμε πολύ activity :p

Πιο παλιό account που να είναι και alive δεν νομίζω να έχω πουθενά αλλού ή και να έχω, έχει ξεχαστει...

Είμαι περίεργος να δω αν κάποιος έχει ακόμα κάποιο active account σε site ή forum παλιότερο από το 2000. Η ακόμα καλύτερα, παλιότερο από το 1995, οπότε και θα είναι επίσημα RETRO ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω εχω απο το zone.com απο το 1999 που το ανοιξα στον στρατο για να παιζω online οταν ημουνα εξοδουχος στην Ροδο! Γνωρισα και μια κοπελα, μια αμερικανα, την Τζον αλλα δυστυχως δεν...
 
Ποιά παιδάκια παίζανε Air Warrior στην Compulink; :gdance:
 
Βλεπω το πιο παλιο μου μειλ στο Yahoo ειναι απο τον Μαιο του 99. Παιζει να υπαρχουν και καποια παλαιοτερα σε κανενα φακελο.

Παντως το πρωτο μου mail account ηταν σε ενα mailexcite.com αλλα δεν ειχα πολυασχοληθει.
 
hotmail.com απο 2002 ή 2003, msn messenger και τα σχετικα
 
DINO είπε:
Ποιά παιδάκια παίζανε Air Warrior στην Compulink; :gdance:
Ακόμη το θυμάμαι να το διαφημίζουν στο pixel και στο user. Δεν το είχα παίξει ποτέ γιατί είχα amiga και δεν είχα internet τότε. Φαντάζομαι θα ήταν εντυπωσιακό το multiplayer για εκείνα τα χρόνια. Ντίνο το είχες παίξει αυτό το παιχνίδι;
 
Αν εξαιρέσουμε τα e-mail, λογικά θα πρέπει να είναι από το gamespot.com, και είναι από το 2005...

Αν βάλουμε και τα e-mail, και μιας και αναφέρθηκε και πιο πάνω, του yahoo πρέπει να είναι πιο παλιό, όμως δεν έχω ημερομηνία... Αν και πρέπει να είναι περίπου από το 2002 με 2003.
 
Email εκανα πρωτη φορα το 2000 οταν μπηκα στη σχολη. Το πιο παλιο μαλλον ειναι στο zoo.gr καπου το 2005 νομιζω.
 
Το ICQ μου από το 1996
 
telonio είπε:
Ακόμη το θυμάμαι να το διαφημίζουν στο pixel και στο user. Δεν το είχα παίξει ποτέ γιατί είχα amiga και δεν είχα internet τότε. Φαντάζομαι θα ήταν εντυπωσιακό το multiplayer για εκείνα τα χρόνια. Ντίνο το είχες παίξει αυτό το παιχνίδι;
Μπα... Κι εγώ το θαύμαζα μέσα από τις σελίδες του PIXEL...
 
Εμενα το πιο παλιο active account περα απο τα email , πρεπει να ειναι του Diablo 2 (battle.net) καπου το 2003. Πριν κανα 6μηνο που ειχα δοκιμασει εμπανε κανονικα :) .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχώς άργησα πολύ να πάρω δικό μου modem (άνοιξη του 1997) λόγω στρατιωτικής θητείας τα προηγούμενα δύο χρόνια, οπότε και έκανα τα πρώτα μου accounts με κάποια καθυστέρηση συγκριτικά με άλλους φίλους μου. (νομίζω το πρώτο-πρώτο ήταν το '97 στο Hotmail - πρίν το πάρει η Microsoft ασφαλώς - και βέβαια το έχω ακόμα).

Τelonio, αν θυμάμαι καλά, το Air Warrior έπαιζε και σε Amiga (πρέπει να το είχαν αναφέρει και στο Pixel). Θα ήταν ωραία εμπειρία αν τύχαινε να έχεις modem. :)

Πάντως εκείνη την εποχή (early 90s) ελάχιστοι γνωστοί μου διέθεταν modem. (και όλοι όσοι είχαν, ήταν κάτοχοι pc. Οπως και να 'χε, για ό,τι χρειαζόμουν χρησιμοποιούσα το δικό τους !! :p Π.χ. θυμάμαι το '93 είχα κατεβάσει απο φίλο που είχε λογαριασμό σε BBS τον πρώτο μου Amstrad emulator, το '94 είχα κατεβάσει patch της Microprose που διόρθωνε κάποια προβλήματα στο UFO Enemy unknown, κ.α.)

----ΕDIT----

Μόλις τώρα πρόσεξα ότι τα emails εξαιρούνται - σύμφωνα με όσα έγραψε ο Imgema. (παρασύρθηκα επειδή σε προηγούμενα posts διάβασα περί email accounts)

Σε αυτή την περίπτωση, το παλιότερο non-email account ήταν ένα που είχα κάνει το '97 σε forum της Sierra (όπου κάτι ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Birthright, αλλά δε θυμάμαι τι !!) ή ίσως εκείνο του Battle.net την ίδια χρονιά (για Diablo της Blizzard), το oποίο όμως δεν έγινε μέσω browser αν θυμάμαι καλά, αλλά μέσω client του παιχνιδιού.

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι δουλεύει κανένα απο τα δύο... (αφού δεν υφίσταται πλέον Sierra, ενώ η Blizzard έσβηνε παλιά accounts για όποιους δεν είχαν συνδεθεί για πολύ μεγάλο διάστημα). :(

Απο άλλα sites, αν και παρακολουθούσα πολύ τακτικά διάφορα που είχαν σχέση με emulators (Dave's Videogame Classics/VGN, Retrogames, JoseQ's Emuviews, Emux [emulation excitement], κ.α.), δεν είχα γραφεί στα αντίστοιχα forums τους (δεν θυμάμαι στα σίγουρα αν είχαν κιόλας).

Εγγραφή σε forum σχετικό με emulation έκανα τελικά πολύ-πολύ αργότερα (καλοκαίρι 2001 - αν δεν απατώμαι)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ICQ από το 1998 και κάποια email στο Hotmail που τα έχω από το 1999!
 
Πίσω
Μπλουζα