Το πλοίο της αγάπης (The love boat)

Hera

closed
Joined
17 Νοέ 2006
Μηνύματα
670
Αντιδράσεις
28
Το Πλοίο της Αγάπης (The Love Boat, 1977-86), ΕΡΤ


Πρεμιέρα: Κυριακή 16/9/1979

the-love-boat-750x422.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εεε, λοιπόν δεν αντέχω να βλέπω αυτό το θρεντ με μία μόνο καταχώρηση. Αν και μικρός (10 χρονών ή κάπου εκεί) ήμουν πιστός τηλεθεατής του Πλοίου της Αγάπης, διότι πάντα μου έφτιαχνε το κέφι. Κλασικό αμερικανικό δείγμα escapism. Αλλά φοβερή συνταγή. Εδώ βρίσκονται τα theme songs της σειράς, καθώς και το theme sequence σε mpeg:

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboat-1st.wav

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboat-1stending.wav

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboat-2nd.wav

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboat1986.wav

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboat1986warwick.wav

http://www.sitcomsonline.com/sounds/theloveboatjackjones.wav

http://www.sitcomsonline.com/videoclips/loveboatopening-episode-2.mpg
 
"το πλοίο της αγάπης"

Παιχτηκε και αυτο οπως και πολλα αλλα απο την κρατικη τηλεοραση ,αυτο που το ξεχωριζε απο τα αλλα ομως ηταν το οτι σε καθε επεισοδιο ειχε και ενα σωρο καινουργιους πρωταγωνιστες (επιβατες) εκτος απο το βασικο καστ.

2004670920441484270_fs.jpg


Επισης αυτο που το ξεχωριζε ηταν οτι το καθε επεισοδιο ειχε πολλες ταυτοχρονες "ιστοριες" γραμμενη η καθεμια απο ξεχωριστο συγγραφεα.

Συνηθως υπηρχαν 3 "ιστοριες" ,η πρωτη αφορουσε καποιον απο το πληρωμα ,η δευτερη ειχε σαν θεμα καποιον απο το πληρωμα και η σχεση του με καποιον επιβατη (οχι απαραιτητα ρομαντικη) και η τριτη ειχε πρωταγωνιστη καποιον απο τους επιβατες.

Το "πλοιο της αγαπης" η αλλιως "Pacific Princess" μας ταξιδευε και εμας μαζι με το αξιολατρευτο πληρωμα* καθε βδομαδα σε μερη εξωτικα μεσα απο περιπετειες αλλοτε ρομαντικες και αλλοτε κωμικες.

*Ο καπετανιος, ο γιατρος ,ο μπαρμαν και πολλοι αλλοι που δεν θυμαμαι τωρα.

H σειρα ειχε και remake το "The Love Boat: The Next Wave" το 98'-99' η οποια προβληθηκε και απο το Mega.

H καταπληκτικη εισαγωγη (αυτη μαζι με το "moonlighting" φωναζουν 80ς)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo]YouTube - The Love Boat
 
Απ: "Το πλοίο της Αγάπης"

Θυμαμαι οτι εβλεπα μονο το τραγουδι, γιατι για καποιο λογο την βαριωμουν πολυ αυτη τη σειρα :p μαλλον γιατι ζαλιζομαι πολυ στα πλοια ;)
 
Απ: "Το πλοίο της Αγάπης"

Πριν λίγα χρόνια, έδειξε ένα επεισόδιο

όπου η ομάδα ξαναβρίσκεται φανερά γερασμένη

αναπτύσσουν νέους δεσμούς μεταξύ τους...

Ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γκόφερ.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΝΑΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
λιμάνια της Ελλάδας απ΄όπου πέρασε το πλοίο της αγάπης, εκτός απ΄τη Ρόδο?
 
Το 1998 στον Πειραιά βρήκαν 25 κιλά ηρωίνης πάνω στο Pacific Princess....drug,exciting and new...the drug boat...naaa naaa naa naa naa
 
Eιδα προσφατα μετα απο χρονια ενα επεισοδιο και δεν ηταν καθολου οπως το θυμομουν ,η μαλλον ειχα την εντυπωση οτι ηταν διαφορετικο ,κατι προς το μελορομαντικο με στιγμες γελιου.

Αυτο που ειδα ηταν κατι απο Μπενι Χιλ ,Χοντρο λιγνο ,με το κονσερβα γελιο απο τα Φιλαρακια,(το fake γελιο δεν το θυμομουν καθολου μα καθολου).

Το κατατασω δηλαδη με τα νεα προσφατα δεδομενα στις καθαρες κωμωδιες.

Δεν παυει ομως η εισαγωγη να με γοητευει ακομη ,pure pure ,αλλη μια,pure 80s!!!!


Trivia:Σε ενα απο τα επεισοδια απο τους Αγγελους του Τσαρλι ,οι αγγελοι κληθηκαν να λυσουν μια υποθεση πανω στο pacific prinsess με guests ολο το πληρωμα.

"Charlie's Angels" Love Boat Angels (1979)
 
Μια από τις κλασικότερες σειρές που παρακολουθούσε όλη η οικογένεια σε κάθε σπίτι (από τη γιαγιά, μέχρι τον εγγονό).

Και μια μικρή παρατήρηση: Παρατηρείστε τη γραμματοσειρά στους τίτλους - είναι ακριβώς η ίδια που χρησιμοποίησε λίγα χρόνια αργότερα (στα Ελληνικά) ο Νίκος Φώσκολος στη σειρά του "Η Κραυγή των Λύκων"!
 
Aυτη η γραμματοσειρα ηταν σημα κατατεθεν στα τελη της δεκαετιας του 1960. Την εχω δει σε πολλα εντυπα της εποχης εκεινης.
 
Όντως Bernard πολύ εύστοχη η παρατηρησή σου. Είναι ίδια η γραμματοσειρά, με αυτά τα παχιά γράμματα των τίτλων της Κραυγής.
 
Ναι, ναι, αλλά από ό,τι μας πληροφορεί η bambinella 100, ήταν συνηθισμένη γραμματοσειρά στα 60s. Εγώ πάντως δεν την θυμάμαι σε καμία άλλη σειρά... Θυμάται κανείς άλλη περίπτωση σειράς;
 
Oυτε εγω παντως θυμαμαι αυτη τη γραμματοσειρα σε αλλο σηριαλ.

Η συγκεκριμενη εκανε θραυση το 1968 - 69, και εμφανιστηκε μεσα στη γενικοτερη αλλαγη που εγινε παντου κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης επαναστασης.

Ηρθε να αντικαταστησει τα λεπτα, καλλιγραφικα γραμματα της δεκαετιας του '50 και των αρχων του '60, οπως το παντελονι καμπανα αντικατεστησε το παντελονι σε στενη, ισια γραμμη που επικρατουσε ως τοτε στο αντρικο ντυσιμο.
 
bambinella 100 είπε:
Oυτε εγω παντως θυμαμαι αυτη τη γραμματοσειρα σε αλλο σηριαλ.Η συγκεκριμενη εκανε θραυση το 1968 - 69, και εμφανιστηκε μεσα στη γενικοτερη αλλαγη που εγινε παντου κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης επαναστασης.

Ηρθε να αντικαταστησει τα λεπτα, καλλιγραφικα γραμματα της δεκαετιας του '50 και των αρχων του '60, οπως το παντελονι καμπανα αντικατεστησε το παντελονι σε στενη, ισια γραμμη που επικρατουσε ως τοτε στο αντρικο ντυσιμο.
wow! σας βγάζω το καπέλο! πώς τα ξέρετε όλα αυτά βρε???

να σας ρωτήσω κάτι? σας έχει τύχει ποτέ να σας πιάσει κάτι σαν άγχος, ότι κάποια πρόσωπα ηθοποιών που κάποτε μας ήταν πολύ οικεία, τα έχουμε θάψει πολύ βαθιά μέσα μας, σχεδόν ξεχάσει για πάντα, αλλά όμως πάντα κάποιον μας θυμίζουν? έπαθα σοκ τώρα που είδα το κλιπάκι του πλοίου, γιατί συνειδητοποίησα ότι ο πρωταγωνιστής του NCIS μου θύμιζε τον πλοίαρχο ... μόνο που το αντιλήφθηκα μόνο τώρα :eek:

σας έχει συμβεί ποτέ???
 
Ναι, Clemence, προσωπικα μου εχει τυχει καποιες φορες αυτο που λες.

Ωραια ιδεα για thread. Mηπως θα επρεπε να το ανοιξεις? Σκεψου το!
 
bambinella 100 είπε:
Ναι, Clemence, προσωπικα μου εχει τυχει καποιες φορες αυτο που λες.Ωραια ιδεα για thread. Mηπως θα επρεπε να το ανοιξεις? Σκεψου το!
εν τω μεταξύ ανακαλύπτω σκαλίζοντας το imdb ότι ο συγκεκριμένος του NCIS είχε παίξει στο Love Boat :sealed: :eek: :what:
 
Δηλαδη προκειται για το ιδιο προσωπο! :sealed:
 
bambinella 100 είπε:
Δηλαδη προκειται για το ιδιο προσωπο! :sealed:
όχι καλέ! απλά ο καπετάνιος του πλοίου της αγάπης, που είχα να τον δω καμια 30αριά χρόνια και τον ξαναείδα μόλις χτες στο βιντεάκι που έχουμε εδώ :) μου έφερε στον νου έναν άλλο ηθοποιό που όμως στα νιάτα του είχε παίξει στη σειρά ...

θα μου πεις βέβαια, και ποιος ΔΕΝ είχε περάσει από κει (ποιο ντάλλας, ποια δυναστεία, στο πλοίο πρέπει να πέρασαν ΌΛΟΙ) - αλλά αυτός τότε ήταν πολύ νέος και άγνωστος, άρα ναι, είναι σύμπτωση μεγάλη #)
 
Πίσω
Μπλουζα