Το πλοίο της αγάπης (The love boat)

Συγγνωμη για την αγνοια, αλλα δεν παρακολουθησα ποτε ουτε μισο επεισοδιο και στις δυο σειρες! :eeek:
 
Ενδιαφέρον θα είχε να βρίσκαμε πόσοι και ποιοί ηθοποιοί έκαναν ένα πέρασμα ως guests. Αυτό που μπορώ να σας πληροφορήσω είναι ότι και ο Andy Warhol έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς. Διά του λόγου το ασφαλές, ιδού (εδώ με τον Ted Lange που υποδυόταν τον μπάρμαν)

andy warhol.jpg

Προέλευση φωτογραφίας: warholstars.org
 
Θυμάμαι ένα επεισόδιο της σειράς το οποίο ήταν γυρισμένο στα ελληνικά νησιά. Πιο συγκεκριμέα στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα το πλοίο επισκέπτονταν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, και τη Ρόδο. Στη μια από τις τρεις ιστορίες του επεισοδίου ο μαυρούλης του πληρώματος (νομίζω λέγονταν Άιζακ) βρίσκει ανάμεσα στους επιβάτες μια παλιά αγαπημένη του και ξαναερωτεύονται (την υποδύονταν θυμάμαι μια πανέμορφη μελαχρινή μιγάδα). Μου έχει μείνει επίσης μια σκηνή με τους επιβάτες υποτίθεται να παρακολουθούν παραδοσιακό γλέντι σε πανηγύρι στη Ρόδο
 
Το τελευταίο του ταξίδι με τελικό προορισμό διαλυτήριο πλοίων στην Τουρκία έκανε έπειτα από 42 χρόνια στις θάλασσες το MS «Pacific», το κρουαζιερόπλοιο που έγινε διάσημο από το δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ «Το πλοίο της αγάπης» στα τέλη της δεκαετίας του '70. Το κρουαζιερόπλοιο ονομαζόταν τότε «Πριγκίπισσα του Ειρηνικού». Το πλοίο τώρα θα διαλυθεί και το μέταλλό του θα πωληθεί. Το σίριαλ μεταδιδόταν από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC από το 1977 μέχρι το 1986. Κάθε εβδομάδα επιβάτες και πλήρωμα (και οι τηλεθεατές) ζούσαν ρομαντικές ιστορίες αγάπης, μαγεμένοι από την ατμόσφαιρα του ταξιδιού.

 


Από Τα Νέα






http://www.tanea.gr/news/world/article/5034057/teleytaio-limani-to-dialythrio-gia-to-ploio-ths-agaphs/
 
Εκανε γκεστ και ο Μακ-Ριτσαρντ ντιν αντερσον κατα κόσμο
 
Το MS Pacific, το κρουαζιερόπλοιο που έγινε διάσημο από το δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ «Το πλοίο της αγάπης» στα τέλη της δεκαετίας του ʼ70, πραγματοποίησε το τελευταίο του ταξίδι, με τελικό προορισμό διαλυτήριο πλοίων στην Τουρκία.

Το κρουαζιερόπλοιο, που ονομαζόταν «Πριγκίπισσα του Ειρηνικού» όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεόραση, έχει βάρος 13.500 τόνους και μήκος 171 μέτρα.

(από in.gr 7/8/13)

Όπως ανακοίνωσε ο Ερσίν Τσεβικέρ της Ένωσης Ανακυκλωτών Πλοίων της Τουρκίας, θα διαλυθεί και το μέταλλό του θα πωληθεί.

Το «Πλοίο της αγάπης» του Άαρον Σπέλινγκ, με πρωταγωνιστή τον Γκάβιν Μακλίοντ στο ρόλο του πλοιάρχου, μεταδιδόταν από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC από το 1977 μέχρι το 1986. Κάθε εβδομάδα επιβάτες και πλήρωμα ζούσαν ρομαντικές ιστορίες αγάπης, μαγεμένοι από την ερωτική ατμόσφαιρα του ταξιδιού.
 
911.jpg
 
νομιζω την σειρα την εβλεπα σποραδικα ,δεν μπορω να θυμηθω τιποτα παρα μονο τους τιτλους αρχης και την μουσικη εναρξης
 
Θυμάμαι που παρακολούθησα το τελευταίο επεισόδιο και είχα στεναχωρηθεί γιατί μου άρεσε η μουσική των τίτλων και πίστευα ότι δε θα την ξανάκουγα. Που να φανταζόμουνα τι θα γινόταν στο μέλλον (DVD, YouTube κλπ.)
 
Η σειρα εδω και αρκετο καιρο μεταδιδεται καθημερινα στην Κυπρο απο το ΡΙΚ2.
 
τι ειναι αυτα τα πραγματα βρε παιδια; ετσι οπως ειδα την αφισα μου ηρθε μια απεχθεια
 
loveboat tt tng.jpg

Απλά  ένα χιουμοριστικό  κολάζ που σατιρίζει την  σχετική ομοιότητα των καπετάνιων  

αλλά και το ότι και οι δύο τηλ.σειρές αφορούν ....πλοία (έστω και αστρόπλοιο στην περίπτωση του Star Trek -The Next Generation)

To δε video/φωτο στο spoiler είναι από επεισόδιο του Saturday Night Live του 1994 ενός Next Generation–Love Boat mashup,με τον ίδιο τον Patrick Stewart  ως  Captain Jean-Luc Picard. 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πριν λιγες μερες ειδα απο ενα ξενο ρετρο καναλι επεισοδιο που ειχε γυριστει στην Αθηνα! Το θυμοσασταν οτι το Πλοιο της Αγαπης ειχε ερθει στην Ελλαδα το καλοκαιρι του 1982 για γυρισματα? Εγω το ειχα ξεχασει. Στις φωτογραφιες βλεπουμε το πλοιο στο λιμανι του Πειραια, την Τζουλη μαζι με τον Λορεντζο Λαμας ως γκεστ στο Συνταγμα και στην Πλακα, την Λιντα Εβανς κατω απο την Ακροπολη κ.α.

vlcsnap-2018-10-29-12h20m04s594.png

vlcsnap-2018-10-29-12h22m15s055.png

vlcsnap-2018-10-29-12h23m13s181.png

vlcsnap-2018-10-29-12h25m09s941.png

vlcsnap-2018-10-29-12h26m12s493.png
 
Πριν λιγες μερες ειδα απο ενα ξενο ρετρο καναλι επεισοδιο που ειχε γυριστει στην Αθηνα! Το θυμοσασταν οτι το Πλοιο της Αγαπης ειχε ερθει στην Ελλαδα το καλοκαιρι του 1982 για γυρισματα? Εγω το ειχα ξεχασει. Στις φωτογραφιες βλεπουμε το πλοιο στο λιμανι του Πειραια, την Τζουλη μαζι με τον Λορεντζο Λαμας ως γκεστ στο Συνταγμα και στην Πλακα, την Λιντα Εβανς κατω απο την Ακροπολη κ.α.
Δε θυμόμουνα ότι είχε γυριστεί επεισόδιο στην Ελλάδα, αλλά θυμόμουνα ότι ένα επεισόδιο είχε γυριστεί στο κρουαζιερόπλοιο Stella Solaris, γιατί είχε δουλέψει εκεί ο πατέρας μου, και εγώ είχα πάει κρουαζιέρα με αυτό. Έψαξα στο IMDB και βρήκα ότι είναι το ίδιο επεισόδιο. Φαίνεται επίσης στην 1η φωτογραφία το Stella Solaris σε άσπρο-μπλε χρώμα, ενώ το Pacific Princess ήταν όλο άσπρο.

https://www.imdb.com/title/tt0636762/?ref_=tt_ep_pr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετα απο πολλα χρονια υπομονη βρηκα τις σεζον 3 εως 9 σε εξαιρετικη ποιοτητα και αγγλικους υποτιτλους, οποτε εχω λιωσει! :happyjump:

P1117313.JPG

Στεναχωρήθηκα οταν διαπίστωσα οτι το όμορφο αυτο πλοίο δεν υπάρχει πια. :(

P1117314.JPG

Τα μοντερνα κρουαζιερόπλοια ειναι σαν πλωτά ξενοδοχεία/καζινο απο το Las Vegas. :poop::sick::poop::sick::poop:
 
Πίσω
Μπλουζα