Το πρωτο μου NIB N64 !

πιστεύω είναι un-licensed... πρόσφατα πήρα το Universal Soldier που είναι σε μικρό χάρτινο case a-la-amiga και απλά γράφει ότι είναι συμβατό με megadrive... η κασέτα έχει και άλλο σχήμα επίσης...
 
morfeas-dsl- είπε:
Το μαγαζακι το βρηκα εντελως τυχαια στα τρικαλα που ηρθα για 3μερο σε μια φιλη μου!
Αν το μαγαζί είναι στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στείλε μου ΠΜ asap!!!!
 
φιλε μου του ειπα του ιδιοκτητη να μου τα κρατησει και να του τα αγορασω αυτες τις ημερες :) .

Αλλα ρετρο απο αυτα που δειχνω δεν εχει δυστυχως και ουτε τον απασχολει να φερει καθως καταλαβα πως τα θεωρει "τζαμπα χρημα"!
 
..Καποιος δικος μας να παει να κοιταξε το καταστημα γρηγορα, εχει ποσα σπανια παιχνιδια..
 
Οτιδηποτε εχει ακομα σε παιχνιδια τα εχω ολα στις φωτογραφιες. Τα περασα απο διαφορα site ολα και τα μονα που λες σπανια ειναι τα phantasy star 2 και comix και κοστος για καινουριο pal στα 90-100 ευρω σε NIB.

Τα αλλα ειναι σε νορμαλ τιμες στην παγκοσμια αγορα και καποια οπως το soccer 97 κανουν new 6 ευρω δηλαδη θα με κλεψει κιολας!

mike είπε:
Μου κανουν εντυπωση μερικα που δεν γραφουν τιποτα επανω, μονο το παιχνιδι.Στην πρωτη σελιδα ειναι μερικα τετοια. Θα ελεγα οτι ειναι ή γιαπωνεζικα ή τι πιο

πιθανο, no-sega releases (ξερετε, μπανανα...)

καποια οντως ειναι οπως λες αλλα το μονο που δεν εχω ιδεα αν ειναι νομιμο ή οχι , ειναι το starfish για sega mega drive. Δε μπορω να το βρω πουθενα ουτε google ουτε τιποτα. Για τα αλλα games εχω βρει ενδεικτικες τιμες και σπανιοτητα. Για το συγκεκριμενο μου δινει αποτελεσμα μονο για καποιο pond starfish που ειναι ακυρο :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To παιχνίδι αυτό είναι σχεδόν με βεβαιότητα το James Pond 3-Operation Starfish γιατί έχει την φάτσα του James Pond στο εξώφυλλο. Ωστόσο σίγουρα δεν είναι το κανονικό εξώφυλλο...

Πάντως με 10 ευρώ το ένα εγώ θα σήκωνα τουλάχιστον τα μισά...
 
Το starfish ειναι σιγουρα το James Pond 3: operation starfish.

Απο τα υπολοιπα δεν υπαρχει καποιο σπανιο, το fantasy star2 και το comix zone

ειναι απλα λιγο πιο ακριβα, δηλαδη 10+ ευρω. Τα εχω, ειναι αρκετα καλα.
 
Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο φίλε! Πραγματικά καλή αγορά.
 
morfeas-dsl- είπε:
Οτιδηποτε εχει ακομα σε παιχνιδια τα εχω ολα στις φωτογραφιες. Τα περασα απο διαφορα site ολα και τα μονα που λες σπανια ειναι τα phantasy star 2 και comix και κοστος για καινουριο pal στα 90-100 ευρω σε NIB. Τα αλλα ειναι σε νορμαλ τιμες στην παγκοσμια αγορα και καποια οπως το soccer 97 κανουν new 6 ευρω δηλαδη θα με κλεψει κιολας!
θα σε κλέψει ε; δηλαδή όταν πάρεις τα phantasy star 2 και comix θα του πεις ότι έχουν 90-100ε ΝΙΒ ; :sleep:
 
Μα οταν ο αλλος ο παππους μου λεει και καλα παρτο 10 με υφος πως μου κανει τρελη χαρη για αντικειμενο που δεν ηξερε καν οτι ειχε , και καπακι μου λεει "εννοειται χωρις αποδειξη ετσι?" γιατι εγω να πω ξερεις αυτο αν το πουλησω ( που δεν ) θα παρω καποια λεφτα πισω.

100 ευρω ειναι οι ενδεικτικες τιμες απο rarity guide. Οντως καποιοι τα πουλανε εκει αλλα οπως ξερεις δεν ειναι ενδεικτικο για ολα τα παιχνιδια. Πχ το phantasy star ειναι καποιοι που το δινουν NIB 17 δολλαρια.

To μονο απο ολα τα games που ισως αξιζε να πουληθει ειναι το comix και αυτο γιατι απο το πλαι ειναι σφραγισμενο με αυτοκολλητο sega ( δεν βρισκεις πολλα τετοια) και επειδη μπροστα λεει πως ειναι ειδικη εκδοση που περιεχει cd με τα 6 soundtrack του παιχνιδιου.

φιλικα

ΥΓ. εαν με δειτε ποτε εμενα να πουλαω κατι στο φορουμε ειτε θα χρεωκοπησα ειτε θα απεκτησα το ιδιο σε καλυτερη συσκευασια . Το αναφερω με την εννοια οτι δεν αγοραζω για να πουλησω καποτε :)

EDIT:

geo2004z είπε:
Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο φίλε! Πραγματικά καλή αγορά.
Σε ευχαριστω πολυ! μακαρι καποτε να φτασω τη συλλογη που εχεις για snes που ειναι και η αγαπημενη μου κονσολα.

Πηρα ηδη 3 παιχνιδια σε CIB κατασταση και 3 NIB αλλα θα βγω off topic εδω :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα