Το ρετρο παιρνει εκδικηση (cd players)

To MiniDisc ήταν φοβερό φορμά. Βλακειες της Sony:

-Όταν οι συσκευές εγγραφής CD ήταν απλησίαστες κι αυτοί ήχαν ήδη οπτικό μέσο μαζικής κατανάλωσης δεν του φορέσαν interface για υπολογιστή

-Κράτησαν κλειστό το format τους ενώ έριχνε του mp3 στ'αυτιά

-Αυτό το SonicStage...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δηλαδη απο οτι καταλαβα ειτε βγαζει φοβερα φορματ τυπου minidisc ειτε πατατες τυπου umd ,παλι τα ακουει.

Ασχετο ισως σχετικο 2 αλλα αντικειμενα που ανταποκρινονται εν μερει στον τιτλο και τα συναντησα προσφατα ειναι οι οδικοι χαρτες αντι για gps και τα filofax κοινως ατζεντες αντι για Iphone-κινητα πολλαπλων χρησεων κ.τ.λ.
 
Με την ίδια λογικη, τα γουόκμαν, πόσο ρετρο ειναι? Ή ανηκουν στην σφαιρα του προιστορικου?

Έχω ενα γουκμαν τελειως καινουργιο.. αλλά δεν εχω τις κασετες μου πια :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λορένα είπε:
Με την ίδια λογικη, τα γουόκμαν, πόσο ρετρο ειναι? Ή ανηκουν στην σφαιρα του προιστορικου?
Tα walkman Λορενα, ειναι η επιτομη του ρετρο καθως δημιουργησαν μια εντελως νεα κατηγορια καταναλωτικου αγαθου, παρολο που η Apple και οι λοιπες εταιριες το καρπωθηκαν και το εξελιξαν σε βαθμο κακουργηματος (εφοσον χαθηκε παντελως η εννοια του media αποθηκευσης οπως μεγαλωσαμε και το μαθαμε και το αγαπησαμε). Που ειναι τα αλμπουμ μου? Α, ολα μεσα στο stickακι.. what the hell κατασταση δηλαδη. Που ειναι η αγωνια να βαλουμε την κασσετα με το αγαπημενο μας κομματι (και να φαμε και μιση μπαταρια με F.Forward για να το βρουμε!! - Rewind στην αρχη δεν υπηρχε, επρεπε να γυρισουμε την κασσετα αναποδα και να πατησουμε F.Forward! Πατεντες και αυτες..). Για αυτο λατρευω τα Minidisc επειδη εχουν την συγκεκριμενη αισθηση της κασσετας (αλλα χωρις τα μειονεκτηματα που αναγκαζομασταν να υποφερουμε τοτε που δεν ειχαμε συνηθισει σε ευκολιες ακομα)..

Το walkman σου θελουμε πολυ να το δουμε και αν ειναι μαλιστα και το πρωτο που κυκλοφορησε, τοτε μιλαμε για κειμηλιο και επιβαλεται να αποκτησεις εστω και δυο κασσετες για να του δινεις ζωη οπως το ιδιο και τα αδελφια του μας χαριζαν ανεμελες στιγμες στο πισω καθισμα του αυτοκινητου σε ταξιδια, οταν το κυριως κασσετοφωνο ειχε καταληφθει απο τους γονεις που τα μουσικα γουστα τους διεφεραν χασματα γενεων με τα δικα μας! :)

Φανταζομαι θα εχεις ακομα την "στεκα" με τα πορτοκαλι αφρολεξ στα ακουστικα..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
phil_vr είπε:
Το walkman σου θελουμε πολυ να το δουμε και αν ειναι μαλιστα και το πρωτο που κυκλοφορησε, τοτε μιλαμε για κειμηλιο και επιβαλεται να αποκτησεις εστω και δυο κασσετες για να του δινεις ζωη
Φανταζομαι θα εχεις ακομα την "στεκα" με τα πορτοκαλι αφρολεξ στα ακουστικα..
Ε.. δεν φανταζομαι να ειναι και τοσο συλλεκτικο κομματι πια, Καπου αρχες 90 το απεκτησα.

Την στεκα φυσικα και την εχω, αλλά δεν ειναι πορτοκαλι αφρολεξ, μαυρα ειναι.

Απο Δευτερα φωτο.. (και τοσο καιρο αναρωτιομουν... να το φωτογραφισω ή μη.. θα εχει ενδιαφερον :xm: ?)

Απο κασετες εχω δυο τελειως ρετρο (μια με παραμυθια της Barbie, και μια με μυθους του Αισωπου. Αυτα θα βαζω και ακουω :p )
 
Βρε Λορενα ολοκληρο section δικο τους εχουν τα walkman λες να μην μας ενδιαφερουν.
icon10.gif


.

.

.

Εγω παντως προτιμαω χιλιες φορες την "στεκα" απο τα αλλα που μπαινουν στα αυτια.

Μα να μην μου στεκονται με τιποτα. :(
 
Ο πατέρας μου είχε φέρει την έκδοση του Sony με mega bass σε walkman το 1991. Μιλάμε για ατελείωτες ώρες με τα ακουστικά στα αφτιά. Πολύ κάψιμο.
 
To πρώτο μου cd-player ήταν το stereo των δικών μου που πήραν το 94!!!Εγώ κάπου τέλος λυκείου απέκτησα φορητό cd-player με mp3,κάπου 50e έκανε,τώρα δουλεύει μια χαρά αλλά είναι ρετρό πλέον
 
Πίσω
Μπλουζα