και πως γίνεται αυτό,ένας σταθμός να εκπέμπει ταυτόχρονα και να δείχνει κανονικές σειρές στην Αθήνα,ενώ στη βόρεια Ελλάδα να δείχνει trailers και videoclips?tsalk είπε:Aκριβώς, μας είχαν τρελάνει με το παραπάνο σήμα, με διαφορα τρέιλερ και με video clips.
Κατάλαβα!!!!!!Γιατί μου έχει τύχει το εξής περίεργο!!!!!Ο Alpha στο c24 στην Αθήνα έδειχνε Esmeralda και στο c33 είχε κάποιο θέατρο-επιθεώρηση!!!!!!Αυτό έγινε για καμια ώρα περίπου!!!!Επειδή αρχικά στο c33 είχε κολλήσει η εικόνα,και προφανώς μέχρι να φτιάξουν τη βλάβη,θα έβαλαν κάποια κασέτα!Αυτό βέβαια εκτός θέματος,αλλά ήθελα να το αναφέρω!tsalk είπε:Το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη έπαιζε τις κασέτες (όχι live πρόγραμμα) από το τα studio του mega στην Θεσσαλονίκη.
Εγώ ήμουν από τους "τυχερούς":stam1370 είπε:...χμμμ...αν ήταν 13.00 θα το έβλεπα ζωντανά, γιατί το περίμενα πώς και πώς, αλλά ήταν στις 15.00, και ήμουν απογευματινός στο σχολείο!!!
Δυστυχώς θα παραμείνει. Κι εγώ να αλλάξει περιμενα, αλλά μάλλον θα το κρατήσουν. :xm:ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Και κάτι ακόμη, το λογότυπο του MEGA θα αλλάξει με αφορμή την γιορτή του όπως έγινε το 1999 ή θα παραμείνει το ίδιο για αρκετό καιρό ακόμη;
Το πρώτο λογότυπο ήταν το καλύτερο!!!!!!sunset89 είπε:Δυστυχώς θα παραμείνει. Κι εγώ να αλλάξει περιμενα, αλλά μάλλον θα το κρατήσουν. :xm:
Εννοείται. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.thebest20 είπε:Το πρώτο λογότυπο ήταν το καλύτερο!!!!!!
thebest20 είπε:Το πρώτο λογότυπο ήταν το καλύτερο!!!!!!
Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την πρώτη δεκαετία του MEGA ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο της δεύτερης δεκαετίας του σταθμού...konkar είπε:Εννοείται. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Ότι και να κάνουν, το παλιό καλό μέγκα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε δεν θα ξαναέρθει ποτέ.sunset89 είπε:Πολύ σύντομα, θα βγουν στον αέρα τα νέα γραφικά του Mega! Τελικά είναι αλήθεια, θα αποχαιρετήσουν το σήμα τους από το 1999
και τα γραφικά που ξέρουμε 5 (!) χρόνια τώρα (τα Megalicius), καθώς και τα εκνευριστικά σποτάκια για τα 20 χρόνια και πολύ σύντομα θα δοθεί νέος αέρας στο κανάλι. Όλα αυτά στοίχισαν πολύ ακριβά. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι... ευχάριστα στο μάτι.
Μάλλον Καθαρά Δευτέρα πριν από την ΠαταγονίαXristosMS είπε:Πότε θα βγει το νέο σήμα;