Το ταξίδι που σκοτώνει (ET1 - 1992)

thamonas

RetroMaNiaC
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
697
Αντιδράσεις
45
Το Ταξίδι που σκοτώνει (1992)


Retrodb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE...BD%CE%B5%CE%B9

Ρε παιδιά, θυμάμαι γύρω στο 1990 μια νεανική κοινωνική σειρά που παιζόταν απο την κρατική, νομίζω, τηλεόραση. Θυμάμαι ήταν πολύ καλογυρισμένη και ΄καλή παραγώγή. Η ιστορία είχε να κάνει με δυο νέους φίλους που εμπλεκάν όλο και πιο πολύ με ουσίες και ναρκωτικά. Οι πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Χάρης Μαυρούδης. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί η σειρά ήταν πολύ ρεαλιστική χωρίς τις υπερβολές που υπάρχουν σε ελληνικές σειρές-ταινίες που πραγματεύονται με ναρκωτικά. Οι χαρακτήρες ήταν απλοί, καθημερινοί, απο "καλές" οικογένειες και επειδή ήταν παιδιά στην ηλικία μου, είχα ταυτιστεί κάπως μαζί τους. Θυμάται κανείς τον τίτλο?? δεν είχα δει ποτέ τα τελευταία επεισόδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
!!

καλά, σφαίρα ήρθε η απάντηση!! thanx guys! Ο τίτλος ήταν πολύ "πιασάρικος" απορώ που δεν το θυμομουν :)
 
Το Ταξίδι που σκοτώνει (ΕΤ1 - 1992)

Το Ταξίδι που σκοτώνει (1992)


Retrodb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A4%CE%BF_%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9_%CF%80%CE%BF%CF%85_%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9

Μια κοινωνική σειρά σε σενάριο Θόδωρου Γρηγοριάδη και σκηνοθεσία Χρήστου Παληγιαννόπουλου που προβλήθηκε σε 13 επεισόδια των 30 λεπτών απο την ΕΤ1 την Τετάρτη 25 Μαρτίου 1992. Η παραγωγή ήταν της Stefi Film. Έπαιζαν οι:Χάρης Μαυρουδής (Στέφανος), Άννα Βαγενά, Τάσος Χαλκιάς, Κλέων Γρηγοριάδης, Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Η υπόθεση σχετίζεται με τις προσπάθειες των γονιών του Στέφανου, ενός ευαίσθητου έφηβου που σπρώκτηκε απο τις κακές παρέές στα ναρκωτικά, να τον σώσουν.

Σύντομα οι τίτλοι και σκηνές απο την σειρά......
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα