Το τσίρκο του Τρόμου - Clownhouse (1989)

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
616
δεν ξερω ποσοι θα εχουν δει αυτην την ταινια ηταν αυτη που με εκανε να βλεπω τουσ κλοουν με αλλο ματι την εχει γυρισει ο βικτορ σαλβα(που αργοτερα εκανε το jeepers creepers)ο οποιος για ενα διστημα ηταν και στην φυλακη κατηγορουμενος οτι κατα την διαρκεια των γυρισματων ειχε παρενοχλησει το παιδι που πρωταγωνιστουσε οριστε το τρειλερ

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
OMG!

Πολυ τρομακτικη ταινια γιατι βασικα παιζει με τον ψυχισμο των παιδιων σε ενα κομματι τους που τους προσφερει χαρα και γελιο οπως ο κλοουν.

Αλλα θα ελεγα οτι παιζει και με τον δικο μας ψυχισμο σαν μεγαλυτεροι ανθρωποι που ειμαστε και που μεσα μας πια εχουμε "μονο παιδικες αναμνησεις και νοσταλγια" γιατι σκοτωνει την καλη εικονα του χαμογελαστου και αγαθου κλοουν που εκανε γκαφες και αστεια και γελαγαμε στην παιδ. ηλικια μας.

Δεν ξερω παιδια αλλα εγω ετσι εννιωσα οταν ειδα το τραιλερ και θυμθηκα την ταινια.

Κατι με πειραξε περισσοτερο απο τις αλλες ταινιες τρομου που εχω δει... (και ειδικα αν εχεις παιδι...τρομαζεις περισσοτερο)!!!!!!!!

offtopic:

Μια αλλη ταινια σε ιδιο στυλ ειναι και αυτη...

[edit] Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Warner Bros. Entertainment, ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων [edit]

offtopic end
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Offtopic κ εγω!!!

Ωραιο το IT αλλα με κουρασε η διαρκεια κ λιγο σε ορισμενα σημεια το εχανε!Ομως ηταν ωραιο!!Γινονται συζητησεις για remake...δεν σχολιαζω..!!!

Οfftopic end!!!!!

Το clownhouse ειναι στη λιστα μου για τις ταινιες που κανω συλλογη κ θα δω κ φαινεται να αξιζει για να το λετε & εσεις!! :thumbup:
 
οι κλόουν πάντα έχουνε κάτι το τρομακτικό.

Είναι η υπερβολική γκροτέσκα χαρά στην επιφάνεια, που κρύβει είτε κάτι τραγικό είτε κάτι μακάβριο από κάτω.
 
Ωραίο φαίνεται! Δεν το'χω δει, στα υπόψιν λοιπόν! Εγώ πάλι αναζητώ το "Something In The Basement" ('86) του Victor Salva! Ελπίζω κάποια στιγμή να το δω.
 
Πίσω
Μπλουζα