Το τυχερό μου αστέρι (1988 ET2)

Clemence

RetroAdept
Joined
1 Αύγ 2009
Μηνύματα
1.017
Αντιδράσεις
177
Το τυχερό μου αστέρι (1988)


Retrodb:http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Το_τυχερό_μου_αστέρι


 


Τυχερό μου αστέρι (Το)
ΕΤ1 1988-89 (13 επεισόδια) Πωλ Σκλάβου

Γιάννης Φέρτης-Άννυ Πασπάτη-Γιάννης Μόρτζος-Τατιάνα Λύγαρη-Τίμος Περλέγκας-Δημήτρης Τσούτσης-Μίμης Χρυσομάλλης

 


http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=6812&page=8

 


τη θυμάται κανείς αυτή τη σειρά? θυμάμαι ότι μ΄άρεσε, ήταν βασισμένη σε βιβλίο του Τσιφόρου ... αλλά δε μπορώ να φέρω τίποτα περισσότερο στη μνήμη μου από το ότι η ηρωϊδα λεγόταν Λευκή ---> Μπιάνκα και ότι είχε έναν παράνομο δεσμό με τον Φέρτη 8)


 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όποιος μπορεί ας ανεβάσει το σημερινό αφιέρωμα της Ραδιοτηλεόρασης στην σειρά!
 
Απο το αφιέρωμα της Ραδιοτηλεόρασης στην σειρά:

img335.jpg
 
Clemence είπε:

τη θυμάται κανείς αυτή τη σειρά? θυμάμαι ότι μ΄άρεσε, ήταν βασισμένη σε βιβλίο του Τσιφόρου ... αλλά δε μπορώ να φέρω τίποτα περισσότερο στη μνήμη μου από το ότι η ηρωϊδα λεγόταν Λευκή ---> Μπιάνκα και ότι είχε έναν παράνομο δεσμό με τον Φέρτη 8)



Ελπίζω Clemence να σου θυμίσω κάτι απο την σειρά. Ορίστε οι τίτλοι αρχής:

[video=youtube_share;4o54KyOSGo8]http://youtu.be/4o54KyOSGo8

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη Πόλ Σκλάβο για όλα αυτά τα οποία μας έχει εμπιστευτεί.
 
Άλλη μια ωραία σειρά που την έβλεπα φανατικά τότε. Καλοί ηθοποιοί και ενδιαφέρον σενάριο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τσιφόρου.

Θυμάμαι στο τελευταίο επεισόδιο ο Φέρτης με την αγαπημένη του (Αννυ Πασπάτη) είχαν κόψει μια μεγάλη τούρτα που έγραφε επάνω ''Το τυχερό μου αστέρι''.

Πάντως ο πρωταγωνιστής εκτός του ότι ξαναβρήκε την παλιά του αγαπημένη, που στο τέλος κατάφεραν να είναι και πάλι μαζί (επίσημα), περνούσε μια χαρά στην σειρά μιας που το ερχόταν λεφτά απ το πουθενά (στην αρχή) μέχρι που αποκαλύφτηκε τι ακριβώς συνέβαινε.
 
Ωραία σειρά το ''Τυχερό μου αστέρι'', με τη σφραγίδα της ποιότητας που χαρακτηρίζει τις δουλειές του Πολ Σκλάβου. Το κείμενο του Τσιφόρου ήταν μια πρώτης τάξεως βάση για καλό σενάριο, και όλοι οι ηθοποιοί -με επικεφαλής τον Φέρτη, τον Μόρτζο και τον Χρυσομάλλη- ήταν πειστικότατοι. Κανένα νέο για την πρωταγωνίστρια της σειράς, την γλυκύτατη και ταλαντούχα Άννυ Πασπάτη; Είναι πάνω από είκοσι χρόνια που αποσύρθηκε.
 
Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

attachment.php


Κάιρο - Γύρισμα στις πυραμίδες

attachment.php


Κάιρο - Γύρισμα στο παλάτι του Φαρούκ με τον Γιάννη Μόρτζο και τον Γιάννη Φέρτη

attachment.php


Γιάννης Φέρτης και Γιάννης Μποσταντζόγλου

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς είναι του σκηνοθέτη της, Πολ Σκλάβου τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την παραχώρησή τους
 
Δεν το γνώριζα οτι η σειρά είχε γυρίσματα στο Κάιρο... Όπως και να χει αξίζουν πολλά ευχαριστώ στον σκηνοθέτη Πόλ Σκλάβο και στον Άλκη για την φιλότιμη προσπάθεια του να τα ανεβάσει και να τα μοιραστεί μαζί μας....
 
Πω πω πόσες πληροφορίες για τη σειρά! Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου άρεσε και την θυμόμουν τόσα χρόνια, ποιος ξέρει αν υπάρχει κι αν θα την ξαναδούμε ποτέ ...
 
Οι τίτλοι αρχής της σειράς:

cuKiNYgBzJQ8w
 
Πίσω
Μπλουζα