Το 1ο μου new-boxed Ν64 !!!

jumaru17

RetroWannaBe
Joined
31 Αύγ 2007
Μηνύματα
83
Αντιδράσεις
3
Γειά σας! Ενώ μάζευα για να αγοράσω το GP2X είδα τυχαία μια αγγελία για Ν64 ολοκαίνουργιο PAL και μιας και το δικό μου το έχω πάρει απ'τον ξαδερφό μου και είχε πετάξει τα παντα απο κουτιά-σακουλάκια-οδηγίες :mad: είπα να νιώσω και εγώ τη χαρά αυτή και το πήρα :D !! Είναι το Mario Pak (N64 + Mario64) και πήγα Εκάλη για να το πάρω (Μένω Νίκαια lol). Στον ηλεκτρικό και στον δρόμο ολοι με κοιτούσαν καλά καλά και πολλοί σχολιάζαν το κουτί που κουβαλούσα περίφανος :rolleyes: σε όλη τη διαδρομή ζωγράφιζα στο μυαλό μου πως θα'ναι όταν το ανοίξω φτάνοντας σπίτι. Με το που μπήκα(ούτε νερό δεν ήπια) το έβαλα στο τραπέζι και προσεκτικά έκοψα την ταινία γνησιότητας της Nortec , ανοίγοντας το κουτί αντίκρυσα το κομψοτεχνημά του Ιαπωνικού Κολοσσού και ρίγη χαράς διαπέρασαν το δερμά μου-απίστευτο συναίσθημα!! Κατι που με ξαφνιάσε ειναί τα τρία δελτία εγγύησης της Νοrtec που απτην αλλη τους πλευρά είναι πανέμορφες αφισούλες για το N64 Σας παραθέτω τις pics για να παρετε μια μικρη γεύση :p Enjoy!

DSC00162.jpg
DSC00163.jpg


DSC00165.jpg
DSC00166.jpg


DSC00167.jpg
DSC00168.jpg
 
Και επειδή ο νεός είναι ωραίος αλλά ο παλιός αλλιώς :p

DSC00172.jpg
DSC001712.jpg


DSC00170.jpg
DSC00169.jpg


Cam: Psp Chotto cam (1.3 mp) :baby2:

Τιμη Ν64: 50e(!):anim-roll:
 
LOL me geies!!!!!

exo kai ego n64, to brisko xazo pou den exei S-Video !!!! pane ta vga boxes me aksiopreph poiothta... :(
 
keropi είπε:
exo kai ego n64, to brisko xazo pou den exei S-Video !!!!
Υπάρχουν unofficial N64 S-Video cables. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλώδιο με SNES&Gamecube οπότε αν βρεις π.χ. S-Video cable για SNES είσαι εντάξει. Ποιότητα δεν ξέρω γιατί δεν έχω τέτοιο καλώδιο. Επίσης, νομίζω ότι κάποιες εκδόσεις Ν64 έχουν και RGB Output, πιθανόν όμως όχι η Ευρωπαϊκή. Μπορείς να ψάξεις στο google για αυτό.

@jumaru: Καλορίζικο! Από μια αγγελία στο emarket το πήρες μήπως; Το είχε καιρό εκεί πέρα!
 
Συμπερασμα το PSP βγαζει καταπληκτικες photo με 1.3mp. :D

Με γιες η καινουργια σου αγορα και ας βαλω και εγω τα 2 τελευταια αποκτηματα μου για n64.

2002384732984458057_fs.jpg
 
n64 rulezzzz... και εγώ σφραγισμένο το έχω χεχεχε ...καλορίζικο
 
oxi, ta s-video kalodia, eno mpainoun sto n64 den bgazoun pragmatiko s-video, apla oi thleoraseis to katalabainoun kai deixnoun OK...

exo dokimasei me vga-box gia ps2/xbox/gc kai me kanoniko svideo kalodio gia to snes... den deixnei sosta distixos.... koitontas to pinout kiolas, blepei kaneis oti ta aparaithta shmata leipoun!
 
Μάλιστα.

Άρα μάλλον θα σου έμενε το RGB ως επιλογή.

Σύμφωνα μ'αυτή τη σελίδα το Ν64 θέλει modification για να βγάλει RGB και εκεί έχει τις οδηγίες, οι οποίες όμως λέει για κάποιο λόγο δουλεύουν μόνο σε Αμερικάνικες και Ιαπωνικές κονσόλες, όχι σε Ευρωπαϊκές.

Τζίφος δηλαδή. :icon_cry:
 
Μεγεια φιλε jamaru 17, και εγω πριν ενα μηνα πηρα το Ν64 (ειχα ενα απο το 1997 χαλια εγινε) πακετο με το donkey kong 64, αχ φιλε αυτη η μυρωδια απο το καινουργιο κουτι εινα τελεια, οταν το ανοιγα ηταν και ενιωσα σαν την μερα που το πηρα το 1997(ααααααααααααχχχχχχχχχχχ αναμνησεις καλες) να το χαρεις φιλε ισως το πιο ομορφο μηχανημα της nintendo:)
 
το N64 κατρακυλαει υπεροχα απο γκρεμους,χαραδρες,βαραθρα...
 
Μπράβο jumaru17 πολύ καλή αγορά...και καλώς ήρθες στο φόρουμ!!!
 
Καλορίζικο Jumaru17 (βρε και άλλος κοντοχωριανός!) έχω και εγώ ένα Ν64 new-boxed.

Wally φαρμάκι βρε παιδί μου! :D
 
Μεγειές μεγείες!!!!
 
Καλό λιώσιμο φίλε. Ωραίος. Πάρε το Lylatwars αν το βρείς. Φοβερό παιχνιδάκι...Τώρα που μου το θύμισες, λέω να ξεθάψω και γω το δικό μου και να παίξω. Συμφωνώ, ίσως το πιό όμορφο μηχάνημα της Nintendo...
 
Πίσω
Μπλουζα