Συνήθως δεν παίρνω θέση σε τέτοια θέματα - εδώ όμως, θα κάνω την υπέρβαση.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είδα άλλο βιντεάκι απ' όλο το θρεντ πλην αυτού που πόσταρε ο Shock.
Ξέρετε τι διαπίστωσα? Ότι αν δεν ήξερα το θρεντ & είχα το βίντεο στο mute, θα νόμιζα ότι είναι χολυγουντιανή παραγωγή!
Shock είπε:
Αυτό που είπα είναι ότι σε αυτόν τον τομέα (κινηματογράφος/τηλεόραση) οι Τούρκοι εξελίσσονται, στα μάτια μου τουλάχιστον. Το fetih για μένα είναι η συνέχεια της πρότασης του Joe. Έφτασε η μέρα που παρουσιάσανε κάτι πολύ καλό από άποψη παραγωγής (γνώμη μου).
Ξέρω, με τα ελάχιστα τούρκικα που καταλαβαίνω, ότι το έργο είναι προπαγανδιστικό (βέβαια και να μην καταλαβαίνεις, πάλι βλέπεις ότι μυρίζει προπαγάνδα). Ξέρω ότι παίρνει την ιστορία μας και την κάνει όπως να 'ναι.
ΌΜΩΣ! Έχει πολύ ωραία φωτογραφία σαν έργο, σκηνές που κόβουν την ανάσα, αμέτρητους κομπάρσους (τι στο καλό, τον άρχοντα των δαχτυλιδιών γύρισαν?!) και ενδιαφέρουσα μουσική. Το δε τρέηλερ αποτελεί έξοχο teaser & δε σας κρύβω ότι θα πήγαινα να τη δω την ταινία, γιατί μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Συμφωνώ σε όλα με τον Αντώνη. Που δεν είναι κακό.
Το κακό είναι ότι συμφωνώ με τον Exetlaio δυστυχώς:
exetlaios είπε:
Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, μπράβο στους μάγκες.Σκάσανε έσα σωρό φράγκα και γυρίσανε μια πολύ καλή (όπως βλέπω στο τρέιλερ) ταινία για την ιστορία τους.
Εδώ, το να γυρίζαμε εμείς κάνα ποιοτικό έργο π.χ. για τη Μάχη του Μαραθώνα, θα ακουγόταν ανέκδοτο (αν όχι "αναχρονιστικό").
Τους κοροιδεύαμε για τα "rip-offs" τους και τώρα τρώμε τη "σκόνη" τους ...
Γιατί είναι ακριβώς όπως τα λέει και δεν έχουμε τα λεφτά ή/και την υποδομή να γυρίσουμε κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς, περιμένουμε το "Χόλυγουντ", να πάρει την υπέρλαμπρη ιστορία μας και να την ισοπεδώσει. (Βλέπε: 300, Ο Μέγας Αλέξανδρος κτλ.)
Ακόμα χειρότερα, ισχύει αυτό περί ποιοτικού έργου στην Ελλάδα: 404 Not found Error