Τράβα μου μια στα γρήγορα ! [Polaroid]

dolmas το πρωτο μυνημα σου βλεπω,αλλα πολυ ενδιαφερον αφου εχεις 3 συνολικα polaroid!! :thumbup: Για την impossible τωρα το εμαθα!!Thanks!! :bow: :bow:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ορίστε και τα φιλμάκια που έχω στοκάρει (ναι μου έχει μείνει και ενα αυθεντικό polaroid που έχει λήξει το 2007 και μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω αλλα θα μείνει για πάντα σφραγισμένο ;) )

2014-05-12 01.03.02.jpg
 
Πωπω τρέλα κι αυτή με τις polaroid τότε! Και φυσικά "ήρθον, είδον και απήλθον" Μπράβο dolmas για τα καλούδια σου, πολύ ενδιαφέρον! :award:
 
Είχε αγοράσει μια Polaroid ο πατέρας μου στα duty free γύρω στο '91. Ήταν ολόκληρη κουμούτσα και βαριά θυμάμαι. Ζήτημα είναι να βγάλαμε 2 φιλμ όλα κι όλα...

Υ.Γ. Μάλλον ο πατέρας μου έβγαλε κάποιο παιδικό του απωθημένο :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
dolmas είπε:
Ορίστε και τα φιλμάκια που έχω στοκάρει (ναι μου έχει μείνει και ενα αυθεντικό polaroid που έχει λήξει το 2007 και μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω αλλα θα μείνει για πάντα σφραγισμένο ;) )Προβολή συνημμένου 103960
Kαλησπερα θα ηταν ενδιαφερον κατα την αποψη μου να χρησιμοποιησεις ληγμενο φιλμακι εστω και σαν πειραματισμο. Θα βγουνε περιεργα χρωματα.

Εδω να σημειωσω οτι η Fujifilm κυκλοφορει και αυτη μηχανες αμεσης εμφανισης σε συμφωνια με την Polaroid. Στο Συνταγμα οποιος δει οι φωτογραφοι που απεμειναν τετοιες εχουν (νομιζω λεγονται instax)
 
Πίσω
Μπλουζα