Τραγούδια με ίδιο τίτλο αλλά από διαφορετικά είδη

Rick Springfield-Don't talk to strangers

 
Μόνο που

Ronnie James Dio-Don't talk to strangers και Blind Guardian-Don't talk to strangers δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά. Βγήκε ως tribute στος Dio σε μια συλλογή. Μάλιστα δε το έλεγα ούτε καν διασκευή το συγκεκριμένο. Την πρώτη φορά που το άκουσα νόμιζα στην αρχή πως τραγουδούσε ο ίδιος ο Dio! :D

Τραγουδάρα BTW ;)
 
Ti what βρε Βασίλη?! Το Don't talk to strangers που λέει στην αρχή δε διαφέρει και πολύ από αυτό που λέει ο Dio. Anyway, εγώ την πρώτη φορά που το άκουσα αυτό νόμισα :)
 
Και που να το ξερά εγώ αυτό βρε Κάμπια :) πάντως μου αρέσει πολύ ο Dio γενικά φοβερή φωνή και στίχοι πάντα και στους Sabbath και μόνος του.
 
Πώς ξέθαψα αυτό το thread μετά από 8 χρόνια! Αν πω ότι θυμόμουν πως υπήρχε ψέματα θα πω. Όμως απόψε έβαλα να ακούσω κάτι από Riot κι έκανα μια αναζήτηση να δω αν το έχω βάλει ποτέ στο "Τι ακούω απόψε" και πετάχτηκε μπροστά μου τούτο δω. Οπότε σας έχω όχι δύο αλλά τρία τραγούδια με τον ίδιο τίτλο:

Del Shannon - Runaway (1961)


Bon Jovi - Runaway (1984)


Riot (Riot V) - Runaway (1990)*


Βέβαια είχα και τέταρτο κομμάτι αλλά μπροστά σε όλους αυτούς ο Kanye West είναι, εκτός από νιάνιαρο, τελείως εκτός κλίματος forum.

* απίστευτη μπαλάντα!
 
Πίσω
Μπλουζα