Τρεις κι ο κούκος (1986 ΕΡΤ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsalk
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είδα τους τίτλους αρχής αλλά δεν τους θυμάμαι καθόλου! Ου γαρ έρχεται μόνον θα πείτε. Τη σειρά τη θυμάμαι και κινήθηκέ στο ίδιο μοτίβο με τις υπόλοιπες του Γιώργου Κων/νου όπως η Αλεπού και ο Μπούφος κ.α.

Πολύ καλή σειρά, από τις ωραιότερες του Κωνσταντίνου..

ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Κι ένα "φρεσκότατο" αφιέρωμα στη σειρά...Μόλις βγήκε από το φούρνο...!!!! http://www.musiccorner.gr/?p=96775
Μακράν η καλύτερη σειρά που έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου...ήταν και για την οικογένειά μου η αγαπημένη μας παρασκευιάτικη συνήθεια εκείνη τη σεζόν. Θυμάμαι περιστατικό να πηγαίνουμε επισκέψεις με τους γονείς μου και να τη βλέπουμε με άλλα παιδιά σε κάποιο παιδικό δωμάτιο. Τρελό γέλιο η Κική Πέρση και η Ισμήνη Καλέση. Μου έχει μείνει στο τελευταίο επεισόδιο η σκηνή όπου η Καλέση να προσπαθεί να βάλει αλεξικέραυνο στην πολυκατοικία. Τέλος έχω την αίσθηση πως ήταν η μόνη σειρά για την οποία κάναμε μια μικρή παρασπονδία στην αγαπημένη μας "Δυναστεία" που προβάλλονταν περίπου την ίδια ώρα στην ΕΡΤ 2

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thanos75 είπε:
Μακράν η καλύτερη σειρά που έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου...ήταν και για την οικογένειά μου η αγαπημένη μας παρασκευιάτικη συνήθεια εκείνη τη σεζόν. Θυμάμαι περιστατικό να πηγαίνουμε επισκέψεις με τους γονείς μου και να τη βλέπουμε με άλλα παιδιά σε κάποιο παιδικό δωμάτιο. Τρελό γέλιο η Κική Πέρση και η Ισμήνη Καλέση. Μου έχει μείνει στο τελευταίο επεισόδιο η σκηνή όπου η Καλέση να προσπαθεί να βάλει αλεξικέραυνο στην πολυκατοικία. Τέλος έχω την αίσθηση πως ήταν η μόνη σειρά για την οποία κάναμε μια μικρή παρασπονδία στην αγαπημένη μας "Δυναστεία" που προβάλλονταν περίπου την ίδια ώρα στην ΕΡΤ 2
Ναι,είχε μάθει τα ηλεκτρολογικά "από τον πρώην μνηστήρα της!"

-Αντώνης Αχλάδης!

-Δεν πα να λέγεσαι και Ροδάκινος!!!! :D :D:D

Κορυφαίο επεισόδιο της σειράς είναι το 4ο με τίτλο "Η κυρία από πάνω".Σε 33 λεπτά επεισοδίου σχεδόν τα 20-25 είναι ατάκες!Αξεπέραστο σενάριο!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το έβλεπα φανατικά μικρός. Σήμερα ελάχιστα θυμάμαι από αυτό.

Το βίντεο που ακολουθεί και είναι από τον δεύτερο κύκλο της σειράς όπου μεταξύ άλλων εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάντζαρης (ως παραγωγός βιντεοκασσετών) και η Κική Πέρση (η μητέρα της Αλίκης - Μαρία Σπαντιδάκη, η οποία τα είχε λίγο χαμένα).

Δύο ηθοποιοί που οι ρόλοι τους στην σειρά έβγαζαν (σε μένα τουλάχιστον) αρκετό γέλιο. Έτσι λοιπόν έφτιαξα το συγκεκριμένο βίντεο με διάφορες σκηνές από αυτούς τους δύο ηθοποιούς. Όσοι είχαν δει την σειρά ελπίζω να τους θυμηθούν.

attachment.php
attachment.php

πηγη

179814_493093355893_6147123_n.jpg

167362_493092775893_2737908_n.jpg

Πίσω
Μπλουζα