Τρεις στον αέρα (1986 ΕΡΤ)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
528
Τρεις στον αέρα (1986-87?), ΕΡΤ


Πρεμιέρα: Δευτέρα 3/11/1986



Retrodb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1

Η μεσημεριανή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη (τότε φαλακρομακρυμάλλη) παρέα - αν δεν κάνω λάθος - με τη Σεμίνα Διγενή. Σήμα αρχής μια βιντεοκάμερα χαλκομανία που ύπταται πάνω από την πόλη χωρίς να αλλάζει θέση. Αν θυμάμαι καλά σε μια εκπομπή είχε παρουσιάσει το παιδί θαύμα / νίτζα Κρις Σφέτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχει κανείς το σήμα της εκπομπής, έστω και σαν "φωτογραφία", αν όχι βιντεάκι;
 
Παιδια, ξεχνατε τον τριτο της παρεας (εξ'ου και ο τιτλος, που αναφεροταν και στην ωρα προβολης ΚΑΙ στο δημοσιογραφικο τριο): Νασος Αθανασιου, που αντικατασταθηκε αργοτερα απο το Γιαννη Δημαρα.
 
stam1370 είπε:
Έχει κανείς το σήμα της εκπομπής, έστω και σαν "φωτογραφία", αν όχι βιντεάκι;


στο γιου τιουμπ υπάρχει ένα βιντεάκι του '88 με καλεσμένο τον Παπακωνσταντίνου. Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί στη δουλειά μας το κόβουν.. :shake:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε λίγες μέρες θα (ξανα)έχω σκάννερ. Το λέω αυτό γιατί βρήκα πως είχα σχεδιάσει τότε (ζωγραφίσει, πιό σωστά) το "λογότυπο" της εκπομπής, και προτιμώ να βάλω αυτό από το να κάνω κάτι ψηφιακό...
 
o νάσος αθανασίου αντικατέστησε σε μεσημεριανή εκπομπή κάποιον άλλο παρουσιαστή πολύ συμπαθητικό στα τέλη της δεκαετίας του 70. μήπως θυμάται κανείς ποιός ήταν;
 
Μήπως εννοείς το Χρήστο Οικονόμου που έχω αναφέρει εδώ;

Αν είναι αυτός και τον θυμάσαι κι εσύ θα με υποχρεώσεις, γιατί δεν το θυμάται κανένας άλλος!!! :D
 
Ναι έχεις δίκιο αλλά ο Νάσος αθανασίου ήταν παλαιότερος παρουσιαστής. και πριν από αυτόν ήταν ένας άλλος που ψάχνω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε μεγάλο μέτωπο, μαύρα μαλλιά προς τα πίσω και ήταν πολύ ευγενικός. Η εκπομπή νομίζω λεγόταν: κάθε μεσημέρι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτός που έψαχνα ήταν ο Μιχάλης Ρούσσος. Χεχεχε, πάει κι αυτή η απορία...
 
((Τρεις στον Αέρα))Δημοσιογραφική - ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ με καλεσμένους στο στούντιο


ρεπορτάζ ζωντανές συνδέσεις και μουσική



παρουσίαζαν οι Νάσος Αθανασίου Σεμινα Διγενή και ο



Γιώργος Παπαδάκης μεταδόθηκε το 1987


[edit]Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.[edit]


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos M
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Απο την τελευταια εκπομπη το καλοκαιρι του 87 ενα αποσπασμα απο την ολοκληρωσι της .

διακρινουμε μεταξυ αλλων την αειμνηστη νατασσα γερασιμιδου σε ενα μαλλον χιουμοριστικο ρεπορταζ δρομου ενω προς το τελος βλεπουμε και τους δημοσιογραφους στη συνταξη του προγραμματος ,μεταξυ αυτων αναγνωριζονται οι βικυ μιχαλονακου,δημητρης σταμου,γιαννης παπαδοπουλος,γιωργος κοντονης.
 
O Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν ακριβώς παρουσιαστής, ήταν το τηλεφωνικό κέντρο, και εμφανιζόταν στην αρχική παρουσίαση και ένα τέταρτο πριν τελειώσει η εκπομπή. Από πίσω του φαίνονταν τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες, και μετέφερε απόψεις και ερωτήσεις τηλεθεατών.

Ο δε Νάσος Αθανασίου είχε καθιερώσει τον ιδιότυπο αποχαιρετισμό "Τρεις στον αέρα-γεια σας", όπου στο "γεια σας" σηκώνοντας το χέρι αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές...

Ο Μιχάλης Ρούσσος έφυγε πρόωρα από την επάρατη νόσο, περίπου στον ένα χρόνο της εκπομπής, και όλοι είχαμε στεναχωρηθεί πολύ τότε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

σχολιο του uploader Stelios Koubourlis :"Στην τελευταια εκπομπη της ΕΡΤ "τρεις στον αερα" ταλεντο απ τα Ιωαννινα παιζει μπουζουκι"
 
Και η παρωδία του Χάρι Κλιν με τον Παύλο Κοντογιαννίδη και την Ελένη Κρίτα. 4 στη ....Θάλασσα! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιαννης Παριος και Νικος Κουρκουλος τραγουδουν μαζι:

[video=youtube;w-tH02Co2bE]

 
3 στον αέρα (απόσπασμα) ΕΡΤ

 
Πίσω
Μπλουζα