Τρελές Σφαίρες - The Naked Gun 1, 2-1/2, 33-1/3 (1988, 1991, 1994)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ΤΑΚΗΣ
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ΤΑΚΗΣ

Retro Member
Αντιδράσεις
87
Χαίρεται

Είναι δυνατόν να μην έχουμε κάνει αφιέρωμα σε μια σειρά απο τις τρελότερες κωμωδίες των late 80s , early 90s; Ο (πρόσφατα αποβιώσας) Λέσλι Νίλσεν μας έδωσε απίστευτες στιγμές γέλιου ,ως σούπερ γκαφατζής αστυνόμος Φρανκ Ντρέμπιν. Μπροστά του ο Κλουζό μοιάζει Σερλοκ Χολμς και Πουαρό μαζί.

Εντάξει, πρόκειται για αμερικανιές , αλλά βλεπόταν ευχάριστα διάολε.

Αξέχαστος,μεταξύ πολλών άλλων, θα μου μείνει ο τρόπος που εισήγαγε ο Φρανκ και το ταίρι του (Πρισίλα Πρίσλει) για τη διεξαγωγή ασφαλούς σεξ.

http://www.youtube.com/watch?v=hh4yp07UKEg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφαία σκηνή, όταν σαν δήθεν τενόρος, προσπαθεί να τραγουδίσει τον ύμνο των ΗΠΑ, σε ένα κατάμεστο γήπεδο... :D

Ίσως η καλύτερη κωμική σειρά ταινιών. Δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση, όπου το τρίτο μέρος να είναι σχεδόν ισάξιο του πρώτου...

Respect σε αυτόν που το έφτιαξε...:icon_lol::icon_lol:

Εντάξει, τι να πρωτοπούμε για αυτή την τριλογία και για αυτόν τον τετραπερατο κωμικό, όποια ταινία του και να δεις, είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρει γέλιο.

Αγαπημένη μου σκηνή (δεν θυμάμαι σε ποια από τις τρείς ταινίες είναι) είναι όταν βγαίνει μέσα από ένα λάκκο με λύματα, έχει συμφωνήσει με τους συνεργάτες του που τον ακούνε να έχει ως συνθηματικό το "I Love It", σε περίπτωση που χρειαστεί ενισχύσεις.

Έχει πάρα πολύ πλάκα και ο τρόπος που λέει την ατάκα αλλά και οι αντιδράσεις των υπολοίπων, όταν ζέχνει αλλά παράλληλα βροντοφωνάζει και το "I Love It" επανειλημμένα, μέχρι να δράσουν οι συνεργάτες του.

Έχω περιέργεια να δω και τη νέα ταινία με τον Liam Neeson, πιστεύω θα είναι επιτυχημένη, επειδή έχουμε στο νου μας τον Neeson ως σκληροτράχηλο και σοβαρό και φαίνεται ότι θα τον δούμε σε έναν κόντρα ρόλο, φαίνεται ενδιαφέρον συνδυασμός

Οκ ο Λεσλι Νιλσεν ηταν μοναδικος και αναντικαταστατος, αλλα στο τρεηλερ της νεας ταινιας μου δινει μια μικρη αισιοδοξια το σημειο που ενω ολοι κλαινε στη σειρα μπροστα απο τις φωτογραφιες των πατεραδων τους ειναι ο αλλος μπροστα απο αυτη του OJ Simpson σε φαση "μμμ, οχι". :lol:
Ποιος ξερει, ισως να κανει την εκπληξη και να ειναι καλη ταινια τελικα. Σιγουρα παντως ειναι αχρειαστη και εχει πρωτο σκοπο το cash grab μεσω νοσταλγιας. Θα δουμε.

Αυτη τη σκηνή που λες, την είδα ως εικόνα στο διαδίκτυο και ναι, τη βρήκα ιδιαιτέρως σπαρταριστη, θαρρώ ότι φέρνει κάτι από τον σαρκασμό της αρχικής τριλογίας.

Πίσω
Μπλουζα