Τρόμος στα θρανία: Ο κύριος επιθεωρητής

Μόνο σε μας είχε έρθει και μας είχε βάλει να γράψουμε έκθεση;;; Αν θυμάμαι καλά το θέμα ήταν "Τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω;" (Τι πρωτότυπο!) Τις εκθέσεις που γράψαμε τις πήρε, τις διόρθωσε και τις έφερε μετά από λίγο καιρό.

Επίσης στην ΣΤ' δημοτικού στο τέλος είχαμε κάνει κάτι σαν έκθεση στο σχολείο με διάφορες ζωγραφιές κ χειροτεχνίες. Μας είχαν βάλει και εργασίες να κάνουμε και τις παρουσιάσαμε λίγο πριν την αποφοίτηση. Σ'αυτή την εκδήλωση εκτός από τους γονείς μας, ήταν καλεσμένος και ο κύριος επιθεωρητής. Εγώ είχα γράψει μια έκθεση με θέμα την Ειρήνη και τη διάβασα μπροστά σε όλους. Αφού τη διάβασα με σταμάτησε και μου είπε μερικά πολύ ωραία και κολακευτικά λόγια για το πως είχα "αναπτύξει" το θέμα... Ακόμα θυμάμαι την ντροπή μου, είχα γίνει κατακόκκινη! Δε με χάλασε, πάντως... ;)
 
Μια μέρα σε σχολείο μπαίνει ο επιθεωρητής, σοβαρός, μεγάλος σε ηλικία, και ρωτάει έναν μαθητή

- Πώς σε λένε, παιδί μου;

- Μανωλάκη, Κύριε!

- Όχι, Εμμανουήλ σε λένε, αυτό είναι το βαφτιστικό σου! Εσένα, παιδί μου;

- Γαβρίλη, Κύριε!

- Όχι, Γαβριήλ σε λένε, αυτό είναι το βαφτιστικό σου όνομα. Εσένα παιδί μου;

- ... ΠΕΤΡΟΥΗΛ!;!;

Άσχετο με το θέμα αλλά το θυμήθηκα κ είπα να το γράψω:Ρ
 
status είπε:
Άσχετο με το θέμα αλλά το θυμήθηκα κ είπα να το γράψω:Ρ
Αυτο ειναι αληθινη ιστορια η απο ανεκδοτο; :)

Στο Λυκειο σε εναν καθηγητη μας ξαφνικα του βιδωσε να μας φωναζει με τα βαφτιστικα ονοματα. Οποτε μετα απο διαφορα 'Νικόλαος' και 'Γεώργιος', για πλακα ενας Μιχάλης που καθόταν δίπλα μου λέει "Δηλαδή εγώ τώρα είμαι 'ο Μιχάλιος';" :D
 
Τον θυμάμαι να τον παρουσιάζουν οι δάσκαλοι ως κέρβερο. "Σήμερα θα έρθει ο επιθεωρητής" λέγανε με τρόμο. Στην ουσία ο επιθεωρητής που ερχόταν ήταν πιο καλός κι από τον επιθεωρητή Σαϊνη. Μιλείχιος και γλυκομίλητος άνθρωπος μας έκανε ερωτήσεις κι όταν δεν ξέραμε μας εξηγούσε χωρίς φωνές και παρατράγουδα. Είχε έρθει στη Β' και Γ δημοτικού. Ακόμη τον βλέπω καμιά φορά στο δρόμο και λες και δεν έχει περάσει μέρα από πάνω του.
 
Αυτο με τον επιθεωρητη ηταν μεγαλος παπας.Ο φοβος δηλαδη που προσπαθουσαν να μας περασουν λες και θα ρχοταν ο βελζεβουλ απο την κολαση.Οταν τελικα ηρθε μια φορα μπαινει στην ταξη και ρωταει ενα παιδι ποσο καιρο εχουμε να παμε εκδρομη και μολις του απαντησε 2 μηνες λεει αυτος στον διευθηντη με το χαμογελο στα χειλη ''κυριε διευθηντα μαλον σημερα ειναι καταληλη μερα για εκδρομη''.Aπο κεινη την μερα κλπ το παραμυθι με τον επιθεωρητη σταματησε και παρακαλουσαμε να ξαναρθει χαχαχαχαχαχα :D
 
Δεν θυμάμαι ποτέ επίσκεψη επιθεωρητή στο σχολείο μας. Ή δεν ήρθε ή έχω αλτσχαϊμερ :wait2: :p
 
Πίσω
Μπλουζα