Τσαντάκια μέσης / πλάτης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.284
Αντιδράσεις
6.160
Κατά τη δεκαετία του 90 ίσως και πιο πριν, ήταν στη μόδα τα τσαντάκια μέσης, ή αλλιώς μπανάνες. Ήταν πρακτικό είδος για αποθήκευση πραγμάτων και δημοφιλές αξεσουάρ στα παιδιά. Τα τσαντάκια μέσης κυκλοφορούν μέχρι σήμερα σε πολλά χρώματα.

Τα θυμάστε;
 
Και βεβαία τα θυμόμαστε! :)

Αν και ήμουν πάντα φαν δεν εχω κάποιο απο τότε που ήμουνα μικρός :(

Όμως η συνήθεια μου έχει μείνει και ακόμα και τώρα έχω μιας και με διευκολύνει παρα πολύ!

Απο μικρός αντι για την μέση το είχα περασμένο στον ωμό μου για σιγουριά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εννοείται πως τα θυμόμαστε!

Στη δεκαετία του '90 ήταν, θυμάμαι, στη μόδα σε έντονα χρώματα (είχαμε σε κάτι φουξ, φωσφωριζέ πράσινο, φωσφωριζέ κίτρινο κ.ο.κ.!)

Επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν φαν της τσάντας, πάντα κουβαλάω το μπανανάκι μου. Μάλιστα η Kambia μου είχε κάνει δώρο ένα καταπληκτικό μπανανάκι που δένει στο πόδι για μηχανή! Ή το ένα, ή το άλλο δεν τ' αποχωρίζομαι ποτέ! :D
 
Νομίζω ότι είναι μία από τις λίγες πρακτικές μόδες, μια που οι άντρες δεν είχαμε ποτέ το ισοδύναμο μιας γυναικείας τσάντας (άλλη απορία που έχω, γιατί δεν υιοθετήθηκε ποτέ από τους άντρες αυτό το πρακτικό εξάρτημα της γυναικείας αμφίεσης... τι να πρωτοχωρέσουν οι τσέπες μας?). Βέβαια έχει ένα βασικό μειονέκτημα - είναι άχαρο και δείχνει τους χοντρούς χοντρύτερους. Εγώ έχω ήδη ένα σωσίβιο στη μέση μου (τι σωσίβιο δηλαδή, ολόκληρο Τιτανικό μπορεί να βολέψει), δεν μου χρειάζεται κάτι που να μεγαλώνει κι άλλο τη διάμετρό μου. Αλλά ποτέ δεν μπήκα στο δίλημμα να πάρω ή να μην πάρω... στην Αμερική ποτέ δεν έγιναν δημοφιλή.
 
Τσαντάκια πλάτης: με αγκράφα/ζωάκια

Κατά τη δεκαετία του 90 (?) είχαν κυκλοφορήσει μικρά τσαντάκια πλάτης με αγκράφα, σε πολλά χρώματα, απαραίτητο αξεσουάρ στα κορίτσια για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων.

Τα τσαντάκια πλάτης με τη μορφή διαφόρων ζώων (όπως τα popples) κυκλοφόρησαν και αυτά σε πολλά χρώματα κατά τη δεκαετία του 90 (?) και ήταν απαραίτητο αξεσουάρ σε σχολικές εκδρομές και βόλτες με την κοριτσοπαρέα.Τέτοια τσαντάκια κυκλοφορούν ακόμα.

Τα θυμάστε;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα