Τώρα την έκανα!

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
126
Νυχτερινά βίτσια για την ακρίβεια! :biglaugh:

Μόλις το αγόρασα!

Είχα προσπαθήσει και το φθινόπωρο να το αγοράσω αλλά ήταν sold out. Από ότι φαίνεται βγάλανε 300 ακόμα copies και κατάφερα να παραγγείλω ένα.

Δεν ξέρω αν τελικά είναι καλή ιδέα, αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε εμπορικά για Megadrive -και αμφιβάλλω αν κυκλοφορήσει ποτέ άλλο! Συνυπολογίζοντας ότι συνολικά έχουν παραχθεί 900 cartridges και είναι και RPG, μπορεί και να άξιζε τον κόπο. Στην χειρότερη θα έχω ένα curio...στην καλύτερη ένα collector's item! :)

Not bad...
 
ωραίος!!! καλορίζικο!!!
 
Δεν φένεται άσχημο παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς για συλλεκτικούς λόγους και μόνο λόγους θα το αγόραζα και εγώ. :thumbup:
 
Αντε μεγειές... Και απ'ότι διάβασα πρόσφατα σε περιοδικό του ρετροχώρου, είναι και αρκετά καλό game!!
 
Καλό Gaming φίλε μου...Όπως και να έχει μια καλή συλλογή πρέπει να τα έχει όλα, οπότε και να μην είναι αυτό που περιμένεις δεν σε νοιάζει...
 
μμμμμεεεεεεεγειειειειειειειειειεειςςςςςςςςςςςς!!!
 
Φρεσκοπαραληφθέν εμπόρευμα. :)

beggarpto5.jpg


Εντυπώσεις αργότερα, πρέπει να στήσω το Megadrive στην τηλεόραση ξανά πρώτα...ευτυχώς δεν ήταν σφραγισμένο με σελοφάν οπότε μου έλυσε αυτόματα το προαιώνιο δίλημμα μεταξύ συλλέκτη και player! Ανοίγω το σφραγισμένο για να παίξω ή το αφήνω όπως είναι για να μην χάσει την αξία του; Κάτι σαν Jekyll και Hyde ένα πράμα... :biglaugh:
 
εχει προλαβει να dump-αριστει γιατι μας ανοιξες την ορεξη??

(ειναι κλασικη ερωτηση τεμπελη διοτι βαριεμαι και να ψαξω σημερα... :D )
 
Wally: Από όσο ξέρω όχι ακόμα. Σίγουρα πάντως είναι θέμα χρόνου...

Πάντως σε ένα Retrogamer που είχε άρθρο και συνέντευξη με τον εκπρόσωπο της "εταιρίας", τον είχαν ρωτήσει αν σκέφτηκαν ποτέ να το βγάλουν σαν downloadable rom επίσης και η απάντηση του ήταν ότι "Θέλαμε να βγάλουμε πραγματικό cartridge και όχι rom, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει στους υπάρχοντες emulators οπότε δεν είχε και νόημα να βγάλουμε rom". Η' κάπως έτσι τέλος πάντων...
 
Χμμμμ..θα ριξω μια ματια στο τευχος...

thanx man
 
Βασικά αν θυμάμαι καλά κάνανε κάποιου είδους κολπάκι για να μην παίζει στους emulators.

Πάντως από όσο ξέρω το παιχνίδι είναι μετάφραση ενός παλιού κορεάτικου τίτλου. Το σενάριο είναι σχετικά καλό αλλά το παιχνίδι έχει κάποια bugs.
 
Πίσω
Μπλουζα