Τhe Gate - Η πύλη των τεράτων (1987)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Κατα την διαρκεια ενος βαρετου σαββατοκυριακου δυο τσακαλακια οι Glen και Τerry με nerd συμπεριφορα και αγαπη για την metal μουσικη για να σκοτωσουν την ωρα τους αποφασιζουν να εξερευνησουν την πισω αυλη του Glen.Καθως εξερευνουν την αυλη ανακαλυπτουν μια παραξενη τρυπα που εμφανιστηκε μετα απο κατι δουλειες που εκαναν κατι εργατες και σηκωσαν κατι δεντρα.Τελικα καθως περιεργαζοταν την τρυπα βρισκουν κατι παραξενους κρυσταλους που αναφορα σαυτους γεινεται στον δισκο ενος death metal συγκροτηματος που ακουν τα τσακαλακια και στον συγκεκριμενο δισκο λεει το συγκροτημα οδηγιες για το πως να ανοιξουν την πυλη της κολασεως.Τελικα και αφου τους καρφωνεται η ιδεα οτι οντως η τρυπα ειναι η πυλη για την κολαση αποφασιζουν να κανουν μια θυσια μεσω ενος νεκρου σκυλιου και το κακο δεν αργει να γιννει και ενα σωρο απαισια και σατανικα καθε λογης πλασματα βγαινουν απο την τρυπα και γεινεται ο χαμος.

Καταρχην να πω οτι για φτηνιαρικη ταινια τα special εφε ειναι αρκετα καλα και πολυ καλητερα απο διαφορες αλλες τετοιες ταινιες.Οι μικροσκοπηκοι δαιμονες,τα ζομπι εργατες,τα τεραστια τερατα κλπ δειχνουν μια χαρα.Φυσικα υπαρχει και πολυ σαβουρα αφου μιλαμε για low budget ταινια.Οι ερμηνεις ειναι απολαυστικα κακες και ειδικα των φιλων της αδερφης ενος απο τα δυο τσακαλακια και ολα τα λεφτα ειναι οι ηλιθιοι τροποι που βρισκουν για να καταστρεψουν τα τερατα.Σε γενικες γραμμες ειναι ενα πολυ καλο φτηνιαρικο θριλερακι που μας ερχεται απο την αγαπημενη δεκαετια του 80 αλλα σε καμια περιπτωση μην περιμενει καποιος να τρομαξει μαυτο εκτος και αν ειναι 10 χρονων.Δεν πρεπει να λειπει απο κανενα ολονυχτιο Horror movies marathon σαν τσοντα σε αλλα βαρια αγαπημενα splatter ωστε να γελασουν και αυτοι που τα εχουν ψιλοκανει πανω τους και πιστεψτε με υπαρχουν και τετοιοι ασχετα αν ειναι πανω απο 30:p.Η συγκεκριμενη ταινια μπορω να πω οτι τραβαει καλητερα τα σουβλακια και της ρετσινες παρα πιτσα και μπυρα οποτε πραξτε αναλογα και απολαυστε της :D

[video=youtube;ZOX6-Rw5PWc]

 
Βλέπεται με διάθεση για 80ς-movie αλλά ως εκεί. Παραείναι παιδικό και φτηνιάρικο. Όχι πως δεν έχει τον χαβαλέ της...
 
Που το θυμήθηκες;;; Το είχα ξεχάσει οτι υπήρχε!! Στα ελληνικά νομίζω ότι κυκλοφορούσε ως "Η πύλη της κολάσεως" ή κάτι τέτοιο!
 
Το είχα πετύχει παλιά στον Αντ1 έναν Αυγουστο ,μετά τα μεσάνυχτα,βέβαια... :)
 
Μου φαινεται επρεπε να δω την ταινια αυτη μετα την κριτικη του metalcandyman,γιατι βλεποντας το βιντεοεξωφυλλο της θεωρησα οτι προκειται για δυνατη ταινια. Αλλα κατεληξε πιο παιδικη και απο το κοιτα ποιος μιλαει!!!

Ειναι απο αυτες τις ταινιες που απο το εξωφυλλο περιμενεις πολλα,φαντασιωνεσαι σκηνες που μπορει να περιεχει αλλα στο τελος καταληγεις με ενα τεραστιο ερωτηματικο να πλαναται πανω απο το κεφαλι σου σαν ιαπωνικο καρτουν.... Κριμα!!!!!!!
 
Μέτρια, πολύ μέτρια πράγματα. Σαν παιδί θα με τρόμαζε αρκετά η ταινία και θα μου φαινόταν κάτι σπουδαίο, αλλά όχι τώρα.
 
Ο ελληνικός τίτλος της ταινίας είναι "Η πύλη των τεράτων". Σχεδόν παιδική ταινία που δεν τρομάζει ούτε στο ελάχιστο. Έχει και sequel.
 
Ναι ωραία, αλλά έτσι ξεροσφύρι βρε παιδί μου; Βάλε καμιά εικόνα, κανένα trailer, μια περιγραφή της υπόθεσης. Η 1@perlastar[/USER] νομίζω είναι ειδική επί του θέματος.

 
johnny19818 είπε:
Ναι ωραία, αλλά έτσι ξεροσφύρι βρε παιδί μου; Βάλε καμιά εικόνα, κανένα trailer, μια περιγραφή της υπόθεσης. ...
Εμ... Δεν αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας του πρώτου ποστ? #)
 
Kambia είπε:
Εμ... Δεν αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας του πρώτου ποστ? #)
Τώρα πλέον που μεταφέρθηκε σε ήδη ανοικτό θέμα,ναι. Ήταν όμως μεμονωμένο θέμα. :)
 
johnny19818 είπε:
Τώρα πλέον που μεταφέρθηκε σε ήδη ανοικτό θέμα,ναι. Ήταν όμως μεμονωμένο θέμα. :)
Sorry! Εγώ πρόλαβα το ποστ εδώ :)

Θα περάσω μετά να "φαω" τα οff.
 
Πίσω
Μπλουζα