Τrilobyte's 7th Guest & 11th Hour

akmakas είπε:
Thamonas...κάπως έτσι ένοιωθα και εγώ όταν άνοιγα ένα original παιχνίδι της Sierra...δηλαδή εκστασιασμένος τσιλικαδούρες κουτιά με τα manual μέσα...τι να πω απίστευτα χρόνια απίστευτα!!!!
Ναι ρε φίλε..και πάντα ευρηματική η Sierra και με χιούμορ..καθόμουν και τα διάβαζα όλα..και κρύβανε και τόσα hints μέσα..τα έχω κρατήσει όλα όπως καταλαβαίνεις..και έχω και κάποια συλλεκτικά κομμάτια όπως King's Quest 5 kai 6 στη CD rom έκδοση με ομιλία και digital μουσική
 
τα εχω και εγώ ορίτζιναλ απλά όταν επέστρεψα από τις σπουδές μου για να κερδίσω χώρο τα μεγάλα εξωτερικά κουτιά τα φάγε η χωματερή. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τα παιχνίδια αυτά παίζουν στα S-VISTA ?
 
:eek::eek::eek::eek::eek:

Στα Vista..;;:eek::eek:

Στα XP και πολυ τους ειναι ρε συ,εδω στα Vista δε παιζουν παιχνιδια των XP,τι λεμε τωρα...;;
 
Δεν αντέχω μόλις πήρα laptop me VITSI-A S-VISTA και δεν εχω την τεχνογνωσία να βάλω ΧΡ πραγματικά δεν νιώθω καλα με αυτά....
 
Δεν βαζετε κανα Ubuntu ? μια χαρα παιζουν εκει ολα τα παιχνιδια που αναφερατε (μεσω emulation) και χωρις προβληματα. :)
 
Δεν ξερω τι εγινε σημερα αλλα επεσα παλι σε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο

The rise and fall of Trilobyte

αντε παρτε και μια προχο pic απο το TLC

betht.jpg
 
Mπραβο ρε Wally...!!

Τετοια αρθρα τα θελουμε οπωσδηποτε..!
 
Aardvark είπε:
Nice, nice, αλλά τα $435K είναι πολλά, μακάρι να τα πιάσει.. Πάντα πίστευα ότι τα FMV ήταν αδικημένο genre, δεν είχαν βγει και πολλά, λόγω κόστους κυρίως και επειδή η τρέλα με τα multimedia δε κράτησε για πολύ, αλλά τα περισσότερα εξ' ορισμού ήταν φτιαγμένα με υψηλά standards. Μακάρι να επανέλθουν λοιπόν.

Btw, όποιος προλαβαίνει (μέχρι 1 Νοέμβρη) και θέλει, δίνει το Steam -40% το The 7th Guest στο Halloween Sale του, και τρέχει σε όλα τα σύγχρονα OSes.
 
Πίσω
Μπλουζα