ΥΕΝΕΔ / ΕΡΤ2 / ΕΤ2 Ειδήσεις

Στις 3 Μαρτίου 1986 στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης παρουσία δεκάδων ηγετών έγινε η πολιτική κηδεία του Ούλοφ Πάλμε. Παράλληλα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν από την τηλεόραση ζωντανά την τελετή. Απόσπασμα από το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-2 με τον Αχιλλέα Χρυσοχόου. Μεταδόθηκε Τρίτη 04 Μαρτίου 1986.
 
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΥΕΝΕΔ (1982)
Το απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ που μεταδόθηκε το Σαββατο 7 Αυγούστου 1982.
Στην παρουσίαση του ηταν ο Νάσος Αθανασίου και η Συλβάνα Ράπτη.
Το ορχηστρικό κομμάτι στην αρχή του αποσπάσματος είναι το Ντέρτι του Γιάννη Σπανού το οποίο περιέχεται στον δίσκο
Γιάννης Σπανός - Βαθιά μπλε θάλασσα
Vinyl, LP, Album , Minerva Records – 22040, 1976



Σχετική ανάρτηση έγινε και στο Τι ακούω απόψε
 
Το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-2 με τον Βασίλη Αδαμόπουλο. Μεταδόθηκε Σάββατο 21 Μαΐου 1994.
Στην αρχή του δελτίου σχετικά με την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομογενών της Β.Ηπείρου στο ρεπορτάζ είναι ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος ο οποίος είναι μαζί με τον αδελφό του Βαγγέλη, εδώ και πολλά χρόνια, συλλέκτης παλαιών ελληνικών λεωφορείων.
 
Το τελευταίο δελτίο της ημέρας με την Θάλεια Γιτοπούλου.Το δελτίο καιρού με τον Γιάννη Βερρόπουλο. Μεταδόθηκε Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 1995 στην ΕΤ-2.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Θοδωρή Στίνη. Στο δελτίο καιρού ο Νίκος Καντερές. Μεταδόθηκε Σάββατο 02 Ιουνίου 1989 στην ΕΤ-2.
 
Το απογευματινό δελτίο (απόσπασμα) ειδήσεων της ΕΡΤ-2 με τις Ευγενία Χριστοπούλου και Μαρία Αργυροκαστρίτου. Μεταδόθηκε Κυριακή 22 Ιουλίου 1984.
 
Απίστευτο βίντεο, συνάντηση Παπανδρέου- Πάλμε, υπερμαραθωνοδρομος Γιάννης Κουρος, όσο για τη διαδήλωση στη Γερμανία εναντίον του νεοναζιστικου κόμματος τρομακτικά επίκαιρη!
 
Το απογευματινό δελτίο (απόσπασμα) ειδήσεων της ΕΡΤ-2 με τις Ευγενία Χριστοπούλου και Μαρία Αργυροκαστρίτου. Μεταδόθηκε Κυριακή 22 Ιουλίου 1984.
Και βέβαια με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο να αναφέρω ότι έφυγε πρόσφατα (Δεκέμβριος 2021) από κοντά μας η παρουσιάστρια του και καλή δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου από κορωνοιό. Παραθέτω και το σχετικό link
Edit: Ο πολύ όμορφος και καλός ηθοποιός Νικόλας Αγγελής είναι πράγματι γιος της
 
Απόσπασμα από το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με την Νίνα Βλάχου. Μεταδόθηκε Τρίτη 05 Νοεμβρίου 1991 στην ΕΤ-2.
 
Το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-2 με τον Δημήτρη Λαούδη.Μεταδόθηκε Σάββατο 14 Ιανουαρίου 1995.
 
Απόσπασμα από το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-2 με τους :Στέλλα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Στίνη. Μεταδόθηκε Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 1990.
 
Πίσω
Μπλουζα