Υπάρχουν Ελληνικά διαδυκτιακά καταστήματα παιχνιδιών;

Max_brain

RetroWannaBe
Joined
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
53
Αντιδράσεις
5
Eννοώ...αν μπορείς να αγοράσεις ένα παιχνίδι,πχ . από αυτά που διαφημίζονται στην τηλεόραση k όχι απαραίτητα...pc games k για consoles;; Αναζητώ....γιατί θα καταλήξω σε amazon k ebay....άσε που στην ελλάδα...k σ' αuτα πίσω είμαστε :diablotin:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για δες αυτό, είχα αγοράσει αρκετά παιχνίδια από εκεί παλιότερα. Μοναδικό παράπονο είναι ότι ορισμένες φορές προϊόντα με τρόπο αποστολής «courier» μου έφτασαν στον ίδιο χρόνο με τις «αντικαταβολές». Παρόλα αυτά στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα, αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι έχει και κάποια παλιότερα παιχνίδια.
 
Μπράβο παιδιά...το πιάσατε το νόημα!!! αλλα εγώ δεν ψάχνω games για υπολογιστές κτλ ...πχ. θέλω να αγοράσω μια barbie (λέμε τώρα) k από ότι ξέρω σε τέτοια μαγαζιά δεν υπάρχουν....Ευτυχώς games για υπολογιστές υπάρχουν μύρια..sites,αλλα εγώ θέλω παιχνίδια που παίζαμε μικροί...πχ. θέλω να αγοράσω τον optimus prime (των transformers) ο αγαπημένος μου,ήταν ποτε δεν τον απέκτησα...Ειδάλλως,αν ξέρετε e-shops με παιχνίδια στο εξωτερικό,ώστε να τα εμπιστευτώ...για να παραγγείλω..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελληνικά online καταστήματα με παιχνίδια δυστηχώς δεν γνωρίζω. Όμως αφου σε ενδιαφέρει και κατάστημα εξωτερικού ρίξε μια ματιά στο Brian's toys. Στο παρελθόν είχα παραγγείλει αρκετά πραγματάκια απο εκεί και ήρθαν γρήγορα και δίχως προβλήματα.

http://www.brianstoys.com/store/Default.aspx
 
Ψάχνω κι εγώ για καταστήματά με παλιά παιχνίδια,dukes,κυρίαρχοι του σύμπαντος,σεληνανθρωποι
 
παιδια καταστηματα ελληνικα στο νετ δεν υπαρχουν που να πουλανε ουτε πλεον καταστηματα παλια να μπεις μεσα κ να αγορασεις!!γιατι οπως εχει αναφερθει ξανα υπαρχουν πολλοι κ απο δω μεσα αλλα κ ασχετοι που πανε τα αγοραζουν και τα πουλανε στο ebayμε 8πλασια τιμη!!! κ χωρις να αξιζουν τοσο γιατι πολυ απλα δεν ειναι σε καλη κατασταση!!! τωρα!!θες παιχνιδια παλια?? toysandtoons.com ειναι ενα πολυ καλο αλλα αμα ψαξεις στο γουγλε θα βρεις κ αλλα πολλα!!! η καλυτερη λυση ειναι το ebay αλλα οχι απο ελληνες!!
 
Μόλις βρήκα ένα κατάστημα με παλιά παιχνίδια εδώ στην Αθήνα (είδα βίντεο στο youtube και τη σελίδα τους στο facebook).

Μπορώ να το βάλω εδώ ή θα θεωρηθεί διαφήμιση;

Φαντάζομαι ότι αυτοί που το έχουν θα είναι μέλη και εδώ..
 
Αν μπορείς στείλε μου το με pm φιλέ μου αν και φαντάζομαι πιο μπορεί να ναι.

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Πίσω
Μπλουζα