Υπάρχουν αρχεία παλιών περιοδικών;

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.578
Αντιδράσεις
1.703
Γνωριζετε αν υπαρχει στην Ελλαδα καποια βιβλιοθηκη, υπηρεσια, ιδρυμα, αποθηκη ή κατι τετοιο που διατηρει παλια περιοδικα και γενικως παλιο τυπο; Για παραδειγμα αμα θελω να βρω ενα τευχος απο τις Εικονες του 1991, που θα μπορουσα να το βρω; Επισης, αν εχω παλια περιοδικα που θελω να τα δωσω, ποιος μπορει να ενδιαφερθει;

Για την ιστορια, ειχα ακουσει για μια ΜΚΟ που λεγεται "Αρχειο Τυπου" και παροτι εχει ιστοσελιδα, δεν υπηρχαν στοιχεια επικοινωνιας. Οταν τελικα βρηκα ενα τηλεφωνο, μου ειπαν οτι εχει κλεισει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω, αλλα για να δουμε αν υπαρχει κατι που να υπαρχει ακομα!
 
Σημερα θα με βγαλει ο δρομος απο εκει. Μπορει να σταματησω να ριξω μια ματια.
 
Θέλω να μαζέψω έστω και ψηφιακά όλα τα τεύχη TV Zapping και 7 Μέρες TV Δεκεμβρίου 1989 έως Δεκεμβρίου 1999. Είναι μια καταγραφή του προγράμματος της ιδιωτικής τηλεόρασης αναλυτικά (τα μόνα περιοδικά που έγραφαν αναλυτικά το παιδικό πρόγραμμα) καθώς και μέρους της κουλτούρας της εποχής. Θα ήταν πολύ χαρμόσυνα νέα να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα. Αν στο αρχείο τύπου τα έχουν, μπορώ να τους τα ψηφιοποιήσω αφιλοκερδώς.
 
Στην εθνική βιβλιοθήκη δεν φυλλάσονται όλα τα έντυπα που τυπώνονται στην Ελλάδα;
 
Δοκιμασε και εδω ,το μελος mhmerotategiatipino εχει πει αρκετες φορες οτι μαζευει παλια περιοδικα για την βιβλιοθηκη τους.
 
Καλησπέρα, όταν με το καλό συνέλθουμε όλοι, εργάζομαι στη Βιβλιοθήκη του ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ και μας ενδιαφέρουν τα παλιά περιοδικά. Σίγουρα πολλά ως τη δεκαετία του 1980, λιγότερα από τη δεκαετία του 1990. Στη διάθεσή σας.
www.elia.org.gr.
 
μηπως κανενας εδω έχει τεύχη του περιοδικού ΦΑΝΤΑΖΙΟ από το 50 έως το 80 περίπου για μια εξυπηρέτηση;;; ευχαριστώ
 
Sorry αλλα τελικα δεν εκατσε. Αυριο θα εχω νεα πιστευω

Δεν εχει μεγαλη σημασια αλλα ειχα οντως περασει. Πλεον δεν εχει καμια πινακιδα αλλα υπαρχει κοσμος που δουλευει μεσα. Εικαζω οτι δεν υφισταται πλεον - ειναι καποια εταιρια τωρα.
 
Πίσω
Μπλουζα