Καλησπέρα σε όλες κι όλους! Επειδή γράφω ένα φοιτητικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στην περίοδο 1992-1994, χρειάζομαι μια πληροφορία: πού είχε Goody's στην περιοχή Ιλίσια-Ζωγράφου εκείνη την εποχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έχω μια προσωπική ιστορία από τα GOODYS του Ζωγράφου. Το καλοκαίρι του 1997 μου είχαν μείνει 2 τελευταία μαθήματα και έπαιρνα πτυχίο. Η τύχη έφερε να τα δίνω την ίδια ημέρα (πρωί και μεσημέρι). Δίνω το πρώτο μάθημα και στο κενό που μεσολαβούσε κατεβήκαμε από την Πανεπιστημιούπολη με έναν συμφοιτητή στα GOODYS της Λ. Παπάγου για να φάμε κάτι και να πάρουμε δύναμη για το επόμενο μάθημα. Πήρα την παραγγελία μου και κατευθύνθηκα στο τραπέζι που δέσποζε μια γιγάντια γυάλα (με αντλία despencer) με κέτσαπ για να βάλω στις πατάτες. Η άθλια αντλία είχε ψιλοκολήσει και όταν έβαλα λίγη δύναμη για να την πιέσω KABOOM!!! Μια τεράστια ποσότητα κέτσαπ έκανε γκελ στις πατάτες και γέμισε το t-shirt μου σαν να ήμουν η πρωταγωνίστρια του CARRIE στη γνωστή σκηνή...
Δεν είχα χρόνο να γυρίσω στο σπίτι μου για να αλλάξω t-shirt και να επιστρέψω για το δεύτερο μάθημα.
Έτσι λοιπόν εμφανίστηκα με το χάλι στο αμφιθέατρο. Ένας συμφοιτητής με ρώτησε πως έγραψα στο πρωϊνο μάθημα και του απάντησα "ΣΦΑΓΗ!".
Τελικά πέρασα και τα δυο μαθήματα!
Έτσι έκλεισε ο κύκλος μου ως προπτυχιακός φοιτητής στην αγαπημένη μου Πανεπιστημιούπολη! Με ένα λευκό μπλουζάκι γεμάτο αηδιαστική κέτσαπ μέσα στο κατακαλόκαιρο!