Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.457
Προσπάθησα σήμερα να κάνω μία σύγκριση στην ισχύ του S3 με τον παλιό μου pentium 4 3.0Ghz. Για να το κάνω αυτό χρησιμοποίησα το mame 139 στο pc μιας και είναι η ίδια έκδοση που έχει το android. Εβαλα το mortal kombat 3 το οποίο στην έκδοση αυτή τρεχει με ταχύτητα 110-115% στο pc αυτό αν το βάλω να τρέξει με ξεκλήδωτο frame rate. Εκανα λοιπόν το ίδιο και στο S3 και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά κοντινό αφού τρέχει το παιχνίδι με ταχύτητα 90% περίπου.
Αρα υπολογίζω ότι η cpu του S3 πρέπει να είναι στα ίδια επιπεδα με έναν pentium 4 στα 2ghz πάνω κάτω. Είναι όμως αυτή αξιόπιστη μέθοδος για να κάνω τέτοιου είδους συγκρίσεις έστω και στο περίπου? Δεν εχω βρει αρκετές πληροφορίες για το θέμα αυτό και με ενδιαφέρουν πολύ αυτές οι συγκρίσεις...
Αρα υπολογίζω ότι η cpu του S3 πρέπει να είναι στα ίδια επιπεδα με έναν pentium 4 στα 2ghz πάνω κάτω. Είναι όμως αυτή αξιόπιστη μέθοδος για να κάνω τέτοιου είδους συγκρίσεις έστω και στο περίπου? Δεν εχω βρει αρκετές πληροφορίες για το θέμα αυτό και με ενδιαφέρουν πολύ αυτές οι συγκρίσεις...