cranky RetroWannaBe Joined 25 Οκτ 2013 Μηνύματα 50 Αντιδράσεις 14 21 Ιαν 2017 #1 Έχω αυτές τις φιγούρες στην κατοχή μου δίχως να γνωρίζω την ταυτότητα τους.Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες ας σχολιάσει θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Έχω αυτές τις φιγούρες στην κατοχή μου δίχως να γνωρίζω την ταυτότητα τους.Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες ας σχολιάσει θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
stayros Moderator Διαχειριστές Joined 16 Νοέ 2011 Μηνύματα 7.716 Αντιδράσεις 1.855 21 Ιαν 2017 #2 1@cranky[/USER] Λοιπον Ιωαννη παιδι μου, εχουμε και λεμε.... Η φωτο Νο4 ειναι Airfix 1:32 Afrika Korps και US Infantry... Σχετικα link: airfixtributeforum.myfastforum.ogr/ WW2 US Infantry & airfixtributeforum.myfastforum.org/ WW2 German Afrika Korps Η φωτο Νο5 ειναι απο την Αγγλικη Crescent Toys... Για την φωτο Νο6 και τους cowboys ριξε μια ματια σε αυτο το link: plasticsoldierreview.com .... Τα υπολοιπα, μολις αναγνωριστουν θα ποσταριστουν με συνοπτικες... Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 21 Ιαν 2017
1@cranky[/USER] Λοιπον Ιωαννη παιδι μου, εχουμε και λεμε.... Η φωτο Νο4 ειναι Airfix 1:32 Afrika Korps και US Infantry... Σχετικα link: airfixtributeforum.myfastforum.ogr/ WW2 US Infantry & airfixtributeforum.myfastforum.org/ WW2 German Afrika Korps Η φωτο Νο5 ειναι απο την Αγγλικη Crescent Toys... Για την φωτο Νο6 και τους cowboys ριξε μια ματια σε αυτο το link: plasticsoldierreview.com .... Τα υπολοιπα, μολις αναγνωριστουν θα ποσταριστουν με συνοπτικες...
cranky RetroWannaBe Joined 25 Οκτ 2013 Μηνύματα 50 Αντιδράσεις 14 21 Ιαν 2017 #3 Σταύρο είσαι φοβερός.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Ήλπιζα να διαβάσεις το post.Είσαι ο καλύτερος....