Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την Αίγινα, ο Λάμπρος ο οποίος γυρίζει στη γυναίκα του μετά από δεκαπέντε χρόνια χωρισμού, γνωρίζει τη Γιάννα που επισκέπτεται τη μητέρα της Έλενα, και τον Ιάσωνα (Κώστας Κακκαβάς) ο οποίος επισκέπτεται αντίστοιχα τον πατέρα του Δημήτρη. Η Έλενα και ο Δημήτρης είναι ζευγάρι, αλλά το κρατούν κρυφό από τα παιδιά τους. Μπέρδεμα ε????αριαδνη είπε:ξερουμε το θεμα της ταινιας ΄΄ταξιδι με τον ερωτα''; φαινεται ενδιαφερουσα!
εεε, μου θυμιζει τις διακοπές στην Αιγινα!!!tonytony είπε:Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την Αίγινα, ο Λάμπρος ο οποίος γυρίζει στη γυναίκα του μετά από δεκαπέντε χρόνια χωρισμού, γνωρίζει τη Γιάννα που επισκέπτεται τη μητέρα της Έλενα, και τον Ιάσωνα (Κώστας Κακκαβάς) ο οποίος επισκέπτεται αντίστοιχα τον πατέρα του Δημήτρη. Η Έλενα και ο Δημήτρης είναι ζευγάρι, αλλά το κρατούν κρυφό από τα παιδιά τους. Μπέρδεμα ε????
Κυκλοφορεί πλέον σε γαλλικό DVD, χωρίς υπότιτλους δυστυχώς.Από τη φιλμογραφία της Τζένης Καρέζη , η μοναδική ταινία για την οποία δεν έχουμε άποψη και δε νομίζω κανείς από δω από το φόρουμ να έχει δει , είναι το "Μια σφαίρα στην καρδιά". Βρήκα λοιπόν μια κριτική της εποχής που παιζόταν η ταινία και σας την παραθέτω. Δεν γράφουν και τα καλύτερα λόγια...Παρόλα αυτά εύχομαι κάποτε να καταφέρουμε να τη δούμε και να αποκτήσει ο καθένας μας την προσωπική του άποψη...
Την είδα πέρσι το καλοκαίρι όταν προβλήθηκε στο Ριβιέρα στα Εξάρχεια. Αν και ο κριτικός της εποχής (post 74) μου φαίνεται πραγματικά υπεροπτικός και κάπως γενικόλογος, δυστυχώς θα έρθω να συμφωνήσω μαζί του. Σεναριακα μπάζει η ταινία από παντού. Για να είμαι ειλικρινής η Καρέζη μου άρεσε στην ταινία, αν και νομίζω πως απλά επαναλάμβανε στοιχεία των ρόλων της στη Λόλα και Τα κοκκινα φανάρια- στο λίγο πιο φαντεζί και artistic. Είχε πάντως λάμψη. Αυτή που πραγματικά έκανε ένα πέρασμα (που σεναριακα ούτε που δικαιολογούνταν) ήταν η Francoise Hardy! Κοινώς μου έδωσε την αίσθηση ότι έπαιξε στην ταινία επειδή απλά την ήθελαν ο παραγωγός και ο σκηνοθέτηςΚυκλοφορεί πλέον σε γαλλικό DVD, χωρίς υπότιτλους δυστυχώς.