Φιλοσοφική ερώτηση :)

stratos84

RetroMaNiaC
Joined
27 Μάρ 2010
Μηνύματα
768
Αντιδράσεις
154
Αν λέγαμε οτι είναι εφικτό να καταγραφούν τα πάντα (μα τα πάντα!) που αφορούν τα χρονικά περιθώρια που καλύπτει το φόρουμ, σε όλη τη θεματολογία του (ταινίες, παιχνίδια, υπολογιστές), σε τι ποσοστό θα βρισκόταν τώρα αυτή η καταγραφή; Έχει σκεφτεί κανείς;

(Φυσικά και δε περιμένω απάντηση, απλά σαν συζήτηση περισσότερο ανοίγω αυτό το θέμα. Αν θεωρείται άσχετο ή ανούσιο με το πνεύμα του φόρουμ, παρακαλώ να με συγχωρήσετε και να διαγραφεί!)
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.468
Αντιδράσεις
2.952
Αν η καταγραφη που γινοταν εδω ηταν εγκυκλοπαιδικη, τοτε θα ειχαμε κατι να υπολογισουμε. Πχ στη RetroDB μπορουμε να εχουμε μια εικονα.
 

viking4a

RetroNuts!
Joined
26 Απρ 2013
Μηνύματα
1.359
Αντιδράσεις
278
Εγω αμα πω οτι δε καταλαβα την ερωτηση, ειμαι χαζος? :eek:
 

PT8

RetroMaNiaC
Joined
6 Αύγ 2008
Μηνύματα
748
Αντιδράσεις
279
Μια σχετικά εύκολη εκτίμηση μπορείς να κάνεις στην αρχική σελίδα του φόρουμ, όπου ανα θεματολογία μπορείς να δεις τον αριθμό των απαντήσεων.

Πιστεύω οι ταινίες και η διατροφή/συνήθειες έχουν τα σκήπτρα.
 

stratos84

RetroMaNiaC
Joined
27 Μάρ 2010
Μηνύματα
768
Αντιδράσεις
154
Είναι αυτό που λέει ο Wally. Αν ήταν εγκυκλοπαιδική η καταγραφή θα υπήρχε κάτι το μετρήσιμο.

Τώρα επικρατεί μια "αναρχία" στο τι καταγράφεται. Ο καθένας γράφει οτι θυμάται και ότι τον ενδιαφέρει και ότι γνωρίζει φυσικά.

Η όλη μου αρχική σκέψη είναι "φλου" και μάλλον άκυρη: Απλά αναρωτήθηκα πόσο έχει καλύψει το φόρουμ τη θεματολογία του στα χρονικά του όρια.

Ή να το πω ανάποδα: Πόσες ταινίες, πόσα παιχνίδια, πόσες σειρές δεν έχουν προστεθεί ακόμα στο φόρουμ ώστε να πούμε πχ "Εδώ τελειώσαμε, έχουμε καταγράψει όλες τις ταινίες από το 1970 έως το 1995, δεν υπάρχει καμία ταινία σε αυτό το εύρος που να μην έχει περαστεί στο φόρουμ" (και μάλλον αδύνατο αν μιλάμε για παγκόσμιο κινηματογράφο).
 
Μπλουζα