Φλιπεράκια δεν παίζατε;

alexandros23 είπε:
Μόλις τελειώσω το Visual (σε 1-2 εβδομάδες απο τώρα) όσοι παίζουν ακόμα Φλίπερ είναι προσκεκλημένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 10 φλιπεράκια και με το καινούργιο project full operational. Όσοι ενδιαφέρονται ας γράψουν εδώ...Αναμένω εθελοντές.

Φησικά χωρίς κέρματα... :D
Ο διακτινισμός αργεί ακόμα ε? :(

Θα περιμένω τις φωτογραφίες τότε...
 
H αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρός ζήτημα είναι αν θα 'χα παίξει 2-3 φορές σε pinball machines σε arcade στέκια (κι αυτές όταν τα παιχνίδια που ήθελα να παίξω ήταν πιασμένα και περίμενα μέχρι να τελειώσουν). Μεγαλύτερη εκτίμηση για τα pinball games (είτε σε φυσική μορφή είτε σε ηλεκτρονική) απέκτησα τα τελευταία χρόνια, τότε δηλαδή που άρχισα να έχω ακόμα μεγαλύτερη εκτίμηση για τα shmups (αν κι ανέκαθεν λάτρευα τα shumps τα τελευταία χρόνια είναι που άρχισα να κάνω διατριβή στην όλη κατηγορία). Έτσι στις περισσότερες κονσόλες με τις οποίες εξακολουθώ να ασχολούμαι θα παίζω όσα pinball games μου τραβούν το ενδιαφέρον (από το cult classic Alien Crush μέχρι το σχετικά άγνωστο αλλά αρκετά αγαπημένο από τους fans του είδος Fantastic Pinball Kyutenkai) και κάθε φορά που πηγαίνω σε κάποιο Mall με την παρέα όταν πηγαίνουμε στον τομέα με τα arcade games πάντα θα παίζω 2-3 παρτίδες σε κάποιο pinball machine (όπου και χάνω σχετικά γρήγορα). Σε κάποια φάση μάλιστα θέλω ν' αγοράσω κι εγώ ένα pinball machine (και φυσικά δεν μιλάμε για τα μπεμπέ που πουλάνε στα Jumbo).

Iδού μερικά από τα αγαπημένα μου pinball videogames:

- Crush Pinball series (Alien Crush, Devil's Crush, Jaki Crush και Alien Crush Returns)

- Fantastic Pinball Kyutenkai

- Rumble Roses Sexy Pinball

- Pokemon Pinball

- Metroid Prime Pinball

- Pinball Hall of Fame: The Williams Collection

Ιδού και μερικές προτάσεις για pinball videogames στο HG101:

http://hg101.proboards.com/index.cgi?board=games&action=display&thread=7337&page=1

Και το μεγάλο μου παράπονο: οι [edit] στο Metro Mall στον Αγ.Δημήτριο βγάλανε τα δύο pinball machines που είχαν για να βάλουνε παραπάνω μηχανήματα με κουκλάκια. Το [edit]!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως να μην τρομαξεις!

 
Όπως έχω αναφέρει σε άλλο πόστ ο πατέρας μου είχε αίθουσα με ηλεκτρονικά στο μαγαζί που είχαμε όταν ήμουν μικρός στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο. Είχε φέρει λοιπόν ένα φλιπεράκι που έπαιζες μέχρι και πενταπλό!!! ήταν σε σχήμα τραπεζιού πολύγωνο και καθόντουσαν οι παίχτες γύρω γύρω και το πάνω μέρος γυρνούσε γύρω γύρω όποτε ήταν να παίξει κάποιος... Ήταν απίστευτο δεν μπορώ να το περιγράψω, μόνο αυτό θυμάμαι βέβαια συν το γεγονός ότι τους είχα ξεσκίσει όλους!!! LOL

Τελευταία φορά πάντως που έπαιξα φλιπεράκι ήταν στο φέρρυ που πάει ερέτρια, μόλις το είδα δεν άντεξα!!! :)
 
Aκουγεται συναρπαστικο,στα απλα pinballs στα διπλα επρεπε να περιμενεις την σειρα σου απο τον προηγουμενο,εκανα ενα search για αυτο το τραπεζι που λες και δεν βρηκα τιποτα.


Ουτε το'χω ξαναδει ποτε!
 
Ούτε εγώ το έχω ξαναδεί από τότε...και γω έκανα search για να έβαζα καμιά φωτογραφία αλλά δε βρήκα...
 
Εγώ σίγουρα βλέπω πρώτη φορά τέτοιο φλιπερ! Και τώρα που το βλέπω θα ήθελα να παίξω!!!!!
 
Μπραβο.....φαινεται out of this world,που ειναι ο Cutlaroc να μας πει αν ειναι αυτο!!




image-1.jpg
 
Οκ, είναι πανέμορφο! (δε θυμάμαι να έχω ξαναπεί το ίδιο πράγμα για άλλο φλιπεράκι, με εξαίρεση αυτό που είχε φτιάξει ένα παιδί από εδώ... )

Αν τελικά είναι αυτό, πώς παιζόταν? Με πόσους παίκτες? (από την εικόνα μπορώ να μιλήσω σίγουρα για 2 - πιθανό για 4! )
 
Πάντως για όποιον/α Σαλονικιό/α ενδιαφέρεται, προχτές που περιμέναμε στον ΟΣΕ της Σαλονίκης για το τραίνο της επιστροφής, έχει αριστερά καθώς μπαίνεις στην κύρια είσοδο μια μικρή αίθουσα που μέσα έχει ένα φλίπερ, και μερικά coin-ops. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το KISS. Δεν έπαιξα γιατί σερνόμουν από το hangover μια και πρέπει να είχαμε κατεβάσει το Θερμαϊκό την προηγούμενη.

Απέξω έχει μια απαίσια καμπίνα με τον ZOLTAR που λέει τη τύχη και το μέλλον, στα δεξιά είναι η είσοδος.
 
Α, να γεια σου! :)

Όταν ερχόμασταν Αθήνα, περνώντας από μπροστά τους, χαζεύαμε! (σημειωτέον ότι εγώ σερνόμουν από ημικρανία και ήμουν υπό κατάρρευση, αλλά το χάζι, χάζι! :D )

Έχω την εντύπωση όμως ότι ήταν τα νορμάλ τα φλιπεράκια! Αυτό που λένε τα παιδιά, προσωπικά, δεν το έχω συναντήσει πουθενά... Και αν δεν έβαζε φωτό ο freak & o Aardy, ακόμα θα προσπαθούσα να καταλάβω τι λέει ο Cutlaroc!
 
Yπηρχε στον Κορυδαλλο στην Πλ. Μεμου το SPACE,φοβερο μπιλιαρδαδικο (εχει κλεισει χρονια τωρα τωρα και εγινε σουπερ μαρκετ) το οποιο ειχε μεσα της Παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικα,μπιλιαρδα,καμπινες,εξωμοιωτες κλπ... στην πισω μερια της αιθουσας (ηταν ενιαια,χωρις κρυφα δωματια και τα λοιπα) ειχε καμια 10αρια φλιπερακια. Δυο απο αυτα ηταν τα ακολουθα...pinball Terminator.jpg...τα οποια τα ειχα τιμησει δεοντως και τα δυο!!!! :D .

pinball Indiana Jones.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι νορμάλ κατάσταση είναι και μάλιστα έχω την εντύπωση ότι καίνε τσάμπα ρεύμα. Κανά μισάωρο που ήμουν υπό διάλυση στην αίθουσα αναμονής ούτε ένας δεν γύρισε να τα κοιτάξει, πόσο κρίμα. Τα coin-ops δεν τα θυμάμαι καν, απλά ότι ήταν αρκετά σε αριθμό, ειλικρινά πάντως flipper εκεί δεν περίμενα να βρω.

(Αυτό το ZOLTAR που γκάριζε ανά δυο λεπτά "Έλα, τι περιμένεις" μου ήρθε να του βάλω φωτιά. )
 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πω πω παιδάκι ήμουν!!!! Δεν το πιστεύω!!!! Δεν περιγράφω άλλο!!!! :D

edit: Πρέπει να παίζει 4-πλό λάθος θυμόμουν...πάντως αυτό είναι... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παντως ειναι καλο που ξερουμε οτι αυτο το θηριο εμφανιστηκε Ελλαδα!!
 
Εμφανίστηκε , Εμφανίστηκε και μάλιστα στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο στο Λουκουματζίδικο Felippe (το μαγαζί υπάρχει ακόμη και έχουν κρατήσει ακόμα το όνομα του πατέρα μου)! :)
 
Nα'χαν κρατησει και το φλιπερακι θα καναμε ντου 40 νοματαιοι με αγριες διαθεσεις!




Eνα απιστευτο ντοκυμαντερ αφιερωμα για τα Pinballs ,ψαχτε το..

 

 






 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μακάρι αλλά πάνε χρόνια από τότε... :(
 
Πίσω
Μπλουζα