Φονικό όπλο - Lethal Weapon (1987)

TERRY PANTHRO

RetroWannaBe
Joined
15 Ιουλ 2011
Μηνύματα
46
Αντιδράσεις
7
Είδος:Αστυνομική περιπέτεια

 


Σκηνοθεσία: Richard Donner




Πρωταγωνιστούν:Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, Tom Atkins



Υπόθεση(από star.gr):
Ο υπαρχιφύλακας Ρότζερ Μέρτοου, που μόλις «έκλεισε» τα πενήντα, αποκτά έναν καινούριο συνεργάτη, τονΜάρτιν Ριγκς, που προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της συζύγου του και έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οι δυο τους αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση του φόνου μιας από τις κόρες του Μάικλ Χανσάκερ, τραπεζίτη και παλιού συμπολεμιστή του Μέρτοου στο Βιετνάμ. Ενώ όμως αρχικά φαινόταν ότι επρόκειτο για μια απλή υπόθεση, οι Μέρτοου και Ριγκς, χωρίς να το καταλάβουν, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από μια ομάδα αδίστακτων βετεράνων του Βιετνάμ. Μετά από έρευνες και με κίνδυνο της ζωής τους οι δύο άνδρες θα ανακαλύψουν ότι επικεφαλής της ομάδας είναι ο ΣτρατηγόςΠίτερ Μακάλιστερ, όπου με τη βοήθεια του πρωτοπαλίκαρού του, κυρίου Τζόσουα, έχει αποφασίσει να κλείσει για πάντα τα στόματά τους. Όμως, οι Μέρτοου και Ριγκς δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι...

220px-Lethal_weapon1.jpg
Προβολή συνημμένου 131005





Από τις αγαπημένες μου ever ταινίες.Μιας και έψαξα και δεν βρήκα να υπάρχει τόπικ είπα να φτιάξω ένα...Όσες φορές κι αν τις δω,δεν τις βαριέμαι και με αφορμή την σημερινή του προβολή στην tv το ξαναθυμήθηκα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερες ταινιες οι 3 πρωτες η τεταρτη δεν μαρεσε τοσο πολυ.Το lethal wapon μαζι με το die hard ειναι απο της πολυ αγαπημενες μου.
 
Λευτερη να παραθεσεις πηγη
 
Παιζει τωρα στο Σταρ
 
Πράγματι πολύ ωραίες ταινίες . Νομίζω πως στις παραπάνω δύο αναφερθείσες σειρές , αξίζει να προσθέσουμε και την "Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλλς" .
 
Πολύ καλό στο είδος του. Οι επόμενες ταινίες της σειράς μου άρεσαν πολύ λιγότερο.
 
Όλες οι ταινίες πολύ καλές.
 
Πίσω
Μπλουζα