Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φοβερά πράγματα που μού θυμίζουν ότι κατά τη νεότητα μου συνεισέφερα λίγα γραφικά σε ένα παιχνίδι QBASIC με το όνομα "Survival", μια απομίμηση του Nibbles που επίσης είχε φτιαχτεί με αυτή τη Γλώσσα. Δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα, δεν μπόρεσα να το βρω στο αρχείο μου. Θα είχε πλάκα να το ανέβαζα εδώ...
Καλα ο προγραματιστης δεν το κρατησε; Ουτε το εδωσε σε κανεναν άλλον; Θα μπορουσε να υπαρχει σε abandonware sites αν ειχε κυκλοφορήσει έστω και λίγο.
Δεν ειναι απειρια. Κατα την αποψη μου, κανεις καλυτερη παρουσιαση μιλωντας στη μητρικη σου γλωσσα. Συχνα πυκνα σε παρουσιάσεις στη δουλεια μου πρεπει να τα πω στα εγγλεζικα και ολοι μου λενε οτι τα λεω σα ρομποτ. Μα ειναι λογικο, μιλαω και σκέφτομαι ελληνικα. Παντως για μενα ολοι οσοι κανετε τέτοιες ρετρό παρουσιάσεις, ξεχνατε μονιμως ενα πραγμα. Διευθυνση οικίας και κωδικό συναγερμού.Ενω φαίνεται ότι γνωρίζεις αγγλικά, η απειρία στις παρουσιάσεις ρίχνει το βίντεο.
Τον κωδικό συναγερμού το θέλω για να μπω στο δωμάτιο που βρίσκεσαι (εκεί που τραβάς το βίντεο τελοσπάντων) για να πάρω ό,τι ρετρό μου αρέσει.Την οικια και το συναγερμο δεν καταλαβα γιατι το λες, ότι τι ; Δινουμε πολλα στοιχεια και κινδυνευουμε; Ειμαι πραγματικά τερμα χαζος, δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς.
Προφανως δεν εχω καποια έφεση ή συμπαθεια στα Αγγλικα και αντιλαμβανομαι την βλαχοπροφορα μου και εγω ο ίδιος.
Η σκέψη ηταν απλη. Φτιάχνεις κατι. Γιατι να περιορισεις το κοινο σου σε μερικα εκατομμύρια ενω μπορεις να το κάνεις προσιτο στη μιση υφήλιο; Θα μπορουσε να ανεβασει την ποιοτητα του βίντεο και τις θεάσεις το λαλείν Ελληνιστί; Δεν νομιζω. Αμα γραψεις στο google "ms dos game make" βγαζει εμενα το *****α. Δεν νομιζω να συνέβαινε το ίδιο αν το βιντεο ηταν στα Ελληνικά.
Το χρημα πολλοί εμισησαν, τη δόξα ουδείς.