Αυτο ειναι "μαϊμου" περιπολικο απο την ταινια "οι διαρρηκτες" με τον αξεχαστο Μπελμοντο και τον Ο.Σαριφ...Τα πραγματικα περιπολικα εγραφαν "Αστυνομια Πολεων" στις πορτες.Επισης αμφιβαλλω,αν και δεν ειμαι σιγουρος,οτι η αστυνομια πολεων ειχε αυτο το Ford στον στολο της ποτε.Δεκαετία του '70 στη Βασιλέως Κωνσταντίνου
Προβολή συνημμένου 225886
Την έσκισε τη βάτα το όργανον.Πολύ τζεμισμποντικό στυλ οι δύο πιστολοφόροι. αλλά ιδέα μου είναι ή το μανίκι του ενός είναι σκισμένο στον ώμο? Ο 007 ποτέ δεν θα εμφανιζόταν έτσι.
Κοίτα 2 post πάνω απ' το δικό σου, για το αν έγραφαν ή όχι "POLICE" τα περιπολικάΑυτο ειναι "μαϊμου" περιπολικο απο την ταινια "οι διαρρηκτες" με τον αξεχαστο Μπελμοντο και τον Ο.Σαριφ...Τα πραγματικα περιπολικα εγραφαν "Αστυνομια Πολεων" στις πορτες.Επισης αμφιβαλλω,αν και δεν ειμαι σιγουρος,οτι η αστυνομια πολεων ειχε αυτο το Ford στον στολο της ποτε.
Δεν ειπα οτι δεν εγραφαν "police".Ειπα οτι εγραφαν σιγουρα "AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ",για την ακριβεια και police και αστυνομια πολεων,οπως αυτα που εχεις στο post #22.Δεν μπορει στην Ελλαδα να γραφουν μονο Police.Παντως σιγουρα η συγκεκριμενη σκηνη ειναι απο την ταινια "Le Casse-Οι διαρρηκτες".Κοίτα 2 post πάνω απ' το δικό σου, για το αν έγραφαν ή όχι "POLICE" τα περιπολικά
Εντοπισμών συνέχεια
Πιο πολύ μοιάζει με την γιαγιά της ανύπανδρης μητέρας...