θλον και τεμνον
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
27 Η "Σουζη" λεγεται Πασχαλιδου νομιζω
29 Αυλωνιτης Βασιλειαδου "Ο θησαυρος του μακαριτη"
29 Αυλωνιτης Βασιλειαδου "Ο θησαυρος του μακαριτη"
Τα quiz είναι σαν τα τηλεπαιχνίδια!bambinella 100 είπε:Παντως εγω λεω να το αφησω για λιγο το κουιζ της flash για να μη γινω κουραστικη κι αρχισουν να με σιχαινονται εδω μεσα. :flower: Υπαρχουν αρκετα τσακαλια εδω που απλως δεν προλαβαινουν να απαντησουν η δε βλεπουν το κουιζ εγκαιρως, γι' αυτο κανω στην ακρη.
:flower: Να σαι καλά Μαριάννα μου και μένα μου χουνε λείψει...αν μου έρθει καμιά "έμπνευση" θα επανέλθω!D@redevil είπε:Δανείζομαι το εν λόγω θέμα, για να βάλω αυτό: http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=44914&utm_source=home&utm_medium=click&utm_campaign=edaily_ref
Το έκανα πριν από λίγο και βγήκα "το χαμένο παιδί του Φίνου"!
Προβολή συνημμένου 145128
Ευχαριστώ τα υπέροχα quiz του Tonytony (που μου έχουν λείψει απίστευτα!!!), της Flashbak και όλων των παιδιών του Ελληνικού κινηματογράφου που με κάνατε εξπέρ! :flower:
Κι εμενα το ιδιο μου εβγαλε...D@redevil είπε:
Συμφωνώ ήταν πολύ εύκολο για τους λάτρεις του ελληνκού κινηματογράφου κι εγώ μόνο στο 3 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα αλλά με βοήθησε η παρουσία του Κομνηνού στην φωτογραφία.Κόρκος & Μπίρλας είπε:Κι εμενα το ιδιο μου εβγαλε...Για να λεμε και του στραβου το δικιο ηταν ευκολες οι φωτογραφιες (μονο η 3η φωτο θα μπορουσε να μπερδεψει καποιον και να απαντησει το "Μια κυρια στα μπουζουκια")
Συμφωνώ με την 1) και την 3) αλλά μήπως η 2) είναι ''Ο γυναικάς'';1) Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος
2) Η άγνωστος
3) Μια ζωή την έχουμε