θλον και τεμνον
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
27 Η "Σουζη" λεγεται Πασχαλιδου νομιζω
29 Αυλωνιτης Βασιλειαδου "Ο θησαυρος του μακαριτη"
29 Αυλωνιτης Βασιλειαδου "Ο θησαυρος του μακαριτη"
Τα quiz είναι σαν τα τηλεπαιχνίδια!bambinella 100 είπε:Παντως εγω λεω να το αφησω για λιγο το κουιζ της flash για να μη γινω κουραστικη κι αρχισουν να με σιχαινονται εδω μεσα. :flower: Υπαρχουν αρκετα τσακαλια εδω που απλως δεν προλαβαινουν να απαντησουν η δε βλεπουν το κουιζ εγκαιρως, γι' αυτο κανω στην ακρη.
:flower: Να σαι καλά Μαριάννα μου και μένα μου χουνε λείψει...αν μου έρθει καμιά "έμπνευση" θα επανέλθω!D@redevil είπε:Δανείζομαι το εν λόγω θέμα, για να βάλω αυτό: http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=44914&utm_source=home&utm_medium=click&utm_campaign=edaily_ref
Το έκανα πριν από λίγο και βγήκα "το χαμένο παιδί του Φίνου"!![]()
Προβολή συνημμένου 145128
Ευχαριστώ τα υπέροχα quiz του Tonytony (που μου έχουν λείψει απίστευτα!!!), της Flashbak και όλων των παιδιών του Ελληνικού κινηματογράφου που με κάνατε εξπέρ! :flower:
Κι εμενα το ιδιο μου εβγαλε...D@redevil είπε:
Συμφωνώ ήταν πολύ εύκολο για τους λάτρεις του ελληνκού κινηματογράφου κι εγώ μόνο στο 3 είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα αλλά με βοήθησε η παρουσία του Κομνηνού στην φωτογραφία.Κόρκος & Μπίρλας είπε:Κι εμενα το ιδιο μου εβγαλε...Για να λεμε και του στραβου το δικιο ηταν ευκολες οι φωτογραφιες (μονο η 3η φωτο θα μπορουσε να μπερδεψει καποιον και να απαντησει το "Μια κυρια στα μπουζουκια")
Συμφωνώ με την 1) και την 3) αλλά μήπως η 2) είναι ''Ο γυναικάς'';1) Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος
2) Η άγνωστος
3) Μια ζωή την έχουμε