Φωτό-πορτρέτα ελλήνων ηθοποιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnalepou

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
547
Σκέφτηκα να βάζω εδώ συγκεντρωμένες διάφορες μάλλον σπάνιες φωτό -κυρίως πορτέτα- αγαπημένων και μη ηθοποιών που βρίσκω χύμα.Όποιος έχει να συνεισφέρει...Κάπως σπάνιες να είναι και μέχρι το 1990 ε! Και στο ύφος αυτό περίπου να το κρατήσουμε ωστε να υπάρχει μια συνοχή :)

[edit] dead pictures / δεν υπάρχουν πλέον οι φωτογραφίες [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παρα πολυ ωραια ολα! Μπορουμε να βαζουμε και τραγουδιστες οπως εκανες εσυ με τη Βισση;

πολυ ωραια η ιδεα σου :) οι φωτο πρεπει να ειναι απο περιοδικα ή μπορουμε να βαλουμε και καποιες απ το ιντερνετ;

Καλό θέμα, αλλά βάλε κάποιους περιορισμούς για να μην πλατιάσει πολύ...

Σωστή η sunset! Λοιπον κατα προτιμηση να βαζουμε φωτο μεχρι και το 1990-91 το πολύ. Ναι και απο τραγουδιστές,αλλά κατά προτίμηση σπάνιες,δηλ. ειτε απο δικα σας περιοδικά,είτε από το ιντερνετ ομως να ειναι καπως ΣΠΑΝΙΕΣ! Να μην κυκλοφορουν δηλαδη παντου και χυμα!

%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81.jpg

%u0025CE%u0025B1%u0025CE%u0025BB%u0025CE%u0025B9%u0025CF%u002586%u0025CE%u0025B5%u0025CF%u002581.jpg

Έπαθα σοκ με τη Ρούλα Κορομηλά!!!

[edid] Dead pictures / Δεν υπάρχουν πλέον οι φωτογραφίες [edit]

Στο 1ο ποστ σου διπλα στην Γκελυ Μαυροπουλου και πανω απο τον Παντζα ποιος ειναι; Αριστερα της Μαιρης Χρονοπουλου ποια ειναι; Κατω απο τη βανιτα και διπλα στη Λασκαρη ποια ειναι; :)

Διπλα στον Παρλα ο Σειληνος; Διπλα στη Βαλσαμη με τα γυαλια η Καλουτα;

mhmerotategiatipino είπε:
Στο 1ο ποστ σου διπλα στην Γκελυ Μαυροπουλου και πανω απο τον Παντζα ποιος ειναι; Αριστερα της Μαιρης Χρονοπουλου ποια ειναι; Κατω απο τη βανιτα και διπλα στη Λασκαρη ποια ειναι; :)
αριστερα της Μαιρης Χρονοπουλου νομιζω οτι ειναι η Τονια Καζιανη

αυτη που ειναι διπλα στη Λασκαρη μαλλον ειναι η Μεμα Σταθοπουλου

Οταν λες Παρλα στον Χρηστο Παρλα αναφερεσαι;προσωπικα δεν τον βλεπω σε καμμια φωτογραφια

κατω απο την βανιτα ειναι η ελλη φωτιου

Διπλα στη Βαλσαμη με τα γυαλια η Καλουτα;
Οχι, η Νινή Τζανέτ

Ο Γιάννης Κατράνης,η Τόνια Καζιάνη και η Μέμα...μα μου κανει εντυπωση που δεν τα ξερεις εσυ ειδικα αυτα!!!

Ποστ Νο 9, ακριβως κατω απο τη φωτο της Μαριας Ιωαννιδου, ποιος ειναι;

bambinella 100 είπε:
Ποστ Νο 9, ακριβως κατω απο τη φωτο της Μαριας Ιωαννιδου, ποιος ειναι;
πρεπει να ειναι ο Βασιλης Τσιβιλικας

Ο Τσιβιλικας ειναι ακριβως κατω απο τη φωτο για την οποια εχω την απορια. Μεταξυ Ιωαννιδου και Τσιβιλικα λοιπον, βρισκεται το ερωτημα.

Γιαννη εσυ θα καταλαβεις τι εννοω χωρις να κανω περιττες επεξηγησεις: ποσταρε πιο αραια απο αυτες τις συγκεκριμενες φωτο γιατι ισως βρουμε κανα μπελα. Ειμαι σιγουρη πως αντιλαμβανεσαι! ;)

Σταματα βρε να μου τη λες! Ειμαι συν-διαχειριστης!Σιωπή!

Αναμεσα Ιωαννιδου και Τσιβιλικα ειναι ο Πιλαβιος.

Eχεις δικιο, mhmerotategiatipino. Σε ευχαριστω πολυ!

Πίσω
Μπλουζα