Φωτό-πορτρέτα ελλήνων ηθοποιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnalepou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
28.jpg
28.jpg

27.jpg
27.jpg

26.jpg
26.jpg

25.jpg
25.jpg

24.jpg
24.jpg

23.jpg
23.jpg

22.jpg
22.jpg

21.jpg
21.jpg

Πολύ ωραία και αυτά τα πορτρέτα. Ξεχωρίζω την υπέροχη φωτογραφία που απεικονίζει την σπουδαία ηθοποιό Μαρία Σελ και την Όλγα Πολίτου τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά ''Κατοχή'' (1973).

Στο ποστ 61 ποια ειναι η τελευταια; Στο ποστ 60 η πρωτη; Στο ποστ 59 πριν το Γιαννη Μιχαλοπουλο ποιοι ειναι; Και πριν απο αυτους θυμιστε μου την κυρια; Στην πρωτο φωτο ποιοι φιλιουνται; :)

Ποστ 59: Φιλιεται ο Γιωργος Παπαζησης με τη συζυγο του Τιτικα Στασινοπουλου.

Η κυρια ειναι η Αννα Παϊτατζη.

Οι ηθοποιοι πανω απο τη φωτογραφια του Μιχαλοπουλου ειναι με τη σειρα: Πρωτος επανω, Ερρικος Μπριολας. Κατω ξεκινωντας απο αριστερα, Χρηστος Νομικος, Τζενη Ζαχαροπουλου, Φωτεινη Φιλοσοφου, Γιωργος Παντζας.

Ποστ 61: Νικη Τριανταφυλλιδη.

Στο ποστ 60 στην πρώτη φωτογραφία είναι η Μυρτώ Παράσχη.

Πίσω από τον Φυσσούν ο Ηλιόπουλος είναι;

Επιτέλους μια ωραία φωτο χωρίς λογότυπο, θα τη φυλάξω σαν τα μάτια μου!

mhmerotategiatipino είπε:
Επιτέλους μια ωραία φωτο χωρίς λογότυπο, θα τη φυλάξω σαν τα μάτια μου!
Αυτό ήταν καρφάκι για μένα αλλά πρέπει να το σχολιάσω. Όταν βλέπω πως το "κλέψιμο" πάει σύννεφο σε πάσης φύσεως ιστοσελίδες , και μάλιστα την αμέσως επόμενη μέρα , τι πρέπει να κάνω;;;

Να μην κάνεις τίποτα Γιάννη μου, να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου καιι να μας δημιουργείς χαμόγελα και αναμνήσεις έστω και με trademark! Άσε με εμένα να γκρινιάζω! Και συγνώμη που φάνηκε σαν καρφί, πάνω στον ενθουσιασμό μου το έγραψα! Keep all of you the good work!

mhmerotategiatipino είπε:
Να μην κάνεις τίποτα Γιάννη μου, να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου καιι να μας δημιουργείς χαμόγελα και αναμνήσεις έστω και με trademark! Άσε με εμένα να γκρινιάζω! Και συγνώμη που φάνηκε σαν καρφί, πάνω στον ενθουσιασμό μου το έγραψα! Keep all of you the good work!
Αντώνη μου όχι Γιάννη μου!...:biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα