αφου το ξαναπροβαλλουν στην ΕΤ1 δε γινεται καποιος να το ανεβασει στο youtube για να το δουμε και οσοι μενουμε εκτος Ελλαδος;καποιο επεισοδιο ή εστω ενα αποσπασμα;georgeikos είπε:το φωτα παρακαλω προβαλεται σε επαναληψη απο εχθες και καθε μερα στην ετ1 στις 10.30 το πρωι...τωρα το πηρα πρεφα
σ ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ action218!!!!!!!! καλη συνεχειαaction218 είπε:Καλημέρα,
άντε αν και άργησα, σας προσφέρω ένα πρώτο, μικρό δωράκι για αρχή!
Καλησπέρα Στράτο και Καλώς Ήρθες στο Retromaniax,action218 είπε:Να είσαι καλά... Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω όλη τη σειρά. Η ποιότητα δεν είναι η πιο καλή, αλλά και έτσι θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα "μυρίσει" VHS 23 ετών πίσω!
Εγώ είμαι ο πιτσιρικάς (τότε) που εμφανίζεται στο 2:34 με τη ριγέ μπλούζα και τον πράσινο γιακά (αναφέρω σχετικά για να δούμε και την αισθητική του πράγματος!) και βέβαια στην αρχή κάθε επόμενου επεισοδίου για να κάνω την αφήγηση των όσων έχουν συμβεί στο προηγούμενο (ναι είμαι αριστερόχειρας).
Στους τίτλους εμφανίζομαι πρώτος στα παιδάκια (είδες τα καλά του να αρχίζει το επώνυμό σου από "Α", αλλά το αναφέρω με σκοπό να προσέξετε τους τίτλους. Εμφανίζονται ιδιαίτερα σημαντικά ονόματα που έπαιξαν ενεργό ρόλο στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των ετών ως σήμερα.
Αυτά για τώρα,
Στράτος Ασημέλλης
η ποιοτητα μια χαρα ειναι μας "ξυπνησες" πολλες αναμνησεις!!! εισαι πολυ τυχερος που συμμετειχες στην εκπομπηaction218 είπε:Να είσαι καλά... Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω όλη τη σειρά. Η ποιότητα δεν είναι η πιο καλή, αλλά και έτσι θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα "μυρίσει" VHS 23 ετών πίσω!
Εγώ είμαι ο πιτσιρικάς (τότε) που εμφανίζεται στο 2:34 με τη ριγέ μπλούζα και τον πράσινο γιακά (αναφέρω σχετικά για να δούμε και την αισθητική του πράγματος!) και βέβαια στην αρχή κάθε επόμενου επεισοδίου για να κάνω την αφήγηση των όσων έχουν συμβεί στο προηγούμενο (ναι είμαι αριστερόχειρας).
Στους τίτλους εμφανίζομαι πρώτος στα παιδάκια (είδες τα καλά του να αρχίζει το επώνυμό σου από "Α", αλλά το αναφέρω με σκοπό να προσέξετε τους τίτλους. Εμφανίζονται ιδιαίτερα σημαντικά ονόματα που έπαιξαν ενεργό ρόλο στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των ετών ως σήμερα.
Αυτά για τώρα,
Στράτος Ασημέλλης
Πολύ όμορφη επιστολή, από έναν πολύ όμορφο άνθρωπο!action218 είπε:Ευχαριστήρια επιστολή του Αντώνη Τέμπου για τη συμμετοχή μου στη σειρά "Φώτα Παρακαλώ". Αναμνήσεις και χαρά...