Χαλασμένες Κονσόλες

santosp

RetroActive
Joined
25 Νοέ 2008
Μηνύματα
298
Αντιδράσεις
1
Εχει καποιος παλαιες κονσολες οι οποιες να ειναι χαλασμενες, και να ξερει απο τι πασχουν; Δηλαδη να γνωριζει τι εχουν,αλλα λογω μη γνωσης ηλεκτρονικων ή ελλειψης ανταλλακτικων ή ακομα ελλειψης χρηματων, να μην τις εχει επισκευασει;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, εχω ενα ΧΒΟΧ1, game gear, και 2 gameboy (τα κλασσικα) που δεν μπορω να τα επισκευασω. Το ΧΒΟΧ ηταν τσιπαρισμενο (τωρα δεν ειναι γιατι ξυλωσα το mod chip :p ). Δεν ειμαι σιγουρος ομως ποιο ειναι το προβλημα γιατι προσπαθησα να το φτιαξω και καθε φορα εβγαζε διαφορετικο μηνυμα λαθους (οποτε καταλαβαινεις οτι το ξυλωμα εγινε εν βρασμω ψυχης). Tα αλλα εχουν hardware προβληματα (Δεν αναβει, το αλλο αναβει αλλα δεν παιζει η οθονη κτλ.)

Δεν μπορω να τα επισκευασω κυριως λογω χρηματων. Κραταω ομως το XBOX για ανταλλακτικα (Τροφοδοτικο) σε περιπτωση που χρειαστει για αυτο που δουλευει.
 
Κυριοι, ενα τετοιο thread θα ειχε καλυτερα θεση στις Αγγελιες (Αγορες ή Χαριζονται).
 
εγώ έχω ένα multimega με προβληματικό resistor/capacitor στο pin9 του joyport1, αλλά το έστειλα σε ένα φίλο στην Αγγλία να μου το αλλάξει... ήταν λεπτοδουλειά για τις δυνατότητες μου...
 
Paspartoo είπε:
Κυριοι, ενα τετοιο thread θα ειχε καλυτερα θεση στις Αγγελιες (Αγορες ή Χαριζονται).
Ο σκοπος που ανοιξα αυτο το θεμα, δεν ειναι για να μου πουλησει ή χαρισει κανενας, και τιποτα. Απλα ηθελα να δημιουργησω ενα θεμα με χαλασμενα παλαια μηχανηματα, και οπου μπορω να βοηθησω! :)

Ασχετα του οτι δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον, απο οτι ειδα συν το χρονω.
 
Πίσω
Μπλουζα