Χαμένος χρόνος: τέλος! Κατασκευή Daytona USA

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnriper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnriper

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Ο πρόλογος θα είναι λίγο μεγάλος αλλά θα καταλάβετε το λόγο. Είμαι 37 χρονών ζω στην Πάτρα, χρόνια τώρα ασχολούμαι με PC και κονσόλες.

Amstrad 6128, amiga 600, sega gamegear, sega saturn, psx, dreamcast, ps2, xbox, gamecube, xbox 360, wii, ps3 και διάφορα pc με ατέλειωτες αναβαθμίσεις.

Όλα σχεδόν είναι σε λειτουργία, τα περισσότερα heavy modded, και σε software και σε hardware, ps3 και xbox360 fat έχουν και υδρόψυξη. Ατελείωτες ώρες πολλά χρήματα και με ένα άλυτο πρόβλημα....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ARCADE......

Όσο και αν βελτιώθηκαν τα γραφικά όσο και αν μεγάλωσαν οι τηλεοράσεις, η αίσθηση του arcade ειναι μοναδική. Πρόσφατα μέσο γνωστού βρήκα μια απο της μεγαλύτερες αποθήκες της Πάτρας σε arcade. Πραγματικός παράδεισος. Περισσότερο παίζω racing games, αρά τι καλύτερο απο DAYTONA USA.

O άνθρωπος που έχει την αποθήκη κατάλαβε αμέσως τι χρειάζομαι, βοηθάει πολύ, ξέρει καλά τη δουλειά του και την αγαπάει, και η σχέση είναι περισσότερο φιλική παρά πάρε δώσε.

Ξεκίνησα να φτιάχνω κομμάτι κομμάτι ένα παλιό DAYTONA USA, θα ανεβάζω photos απο την πορεία της κατασκεύης, και ελπίζω σε βοήθεια σε απορίες.

Ευχαριστώ

Καλως ηρθες arcade αδερφε μου.Εχεις απολυτο δικειο οτι τιποτα δεν ειναι σαν τα arcades αυτης της λογικης ειμαι και γω γιαυτο και ξημεροβραδιαζομαι με τα arcades και ειναι η μεγαλη μου αγαπη.

Καλώς ήρθες κι από μένα! :)

Αναμένουμε περιγραφή, πρόοδο και φωτός! Έχει εδώ μέσα αρκετά παιδιά-γνώστες, που αν "σκαλώσεις" κάπου, θα σε βοηθήσουν με χαρά! ;)

Με το καλό λοιπόν να χαρούμε την προσπάθειά σου!

Αυτά είναι....!!!!

Περιμένουμε φώτο.

Γουστάρω DAYTONA!!!!!

Αναμένουμε φωτογραφίες :)

DAYTONA...δύναμις!

Αναμένουμε την πρόοδο του restoration. :)

Μπραβο φιλε ελειπε κατι τετοιο απο εδω θελουμε φωτος!

Ωραιος φιλε! καλη αρχη στο ενχειρημα σου.

Καλώς τον συντοπίτη! :)

Αναμένω και εγώ με αγωνία τις φωτό...

The past

IMG_20120625_183701.jpg

The future

IMG_20120625_190404.jpg

IMG_20120625_190500.jpg

more soon.....

ευχαριστώ ολούς για το καλωσόρισμα

IMG_20120625_183634.jpg

IMG_20120625_183646.jpg

IMG_20120625_190430.jpg

IMG_20120625_190456.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H θεσεις φαινονται ολοκαινουργιες κανε μερικες τρυπες με κανενα τσιγαρο φορα τιποτα γκετα,μαρτινς η μποτες βερμαχτ τραβα τες κανενα κλωτσηδι να σπασουν λιγο ωστε να ειναι αυτουσια 100% η εμπειρια οπως ηταν οταν το παιζαμε στα ηλεκτρονικα :D

Μη το διαλυσει ο ανθρωπος βρε Bill ακομα δεν το εφτιαξε στη συνεχεια βλεπουμε

Το project παει καλα, πηρα ενα gamepad απο xbox360 και με καλωδια χρησιμοποιησα τα ποτενσιομετρα του arcade, τα κουμπια a,b,x,y ειναι η 1,2,3,4 και αντι για το shifter της sega εβαλα εναν happ shifter με 4 διακοπτες, (της sega εχει μονο 3) το xbox360 εχει το daytona usa σε hd αναλυση και DAYTONAAAAAAAAA σε 1080p σε 40αρα sony

[video=youtube;3B4Lz5A-wKA]

Το project δεν μου αρεσε με το gamepad του xbox360 γιατι δεν μπορουσα να εχω force feedback. Ετσι αλλαξα τα παντα, χρησιμοποιησα μια τιμονιερα logitech για pc και ps3, ενα μοτερ 24v απο arcade midway εναν servo amplifier ενα τροφοδοτικο 24v 6.5 amp, πεταλ, καθισμα και ταχυτητες απο f355 και χειροφρενο απο sega rally 2.

To αποτελεσμα ειναι τελειο,τα επομενα παιχνιδια παιζουν με πραγματικο force feedback απο arcade

daytona usa psn ps3

grid race driver ps3

need for speed the run ps3

gt5 ps3

sega rally 3 ps3

outrun 2 psn ps3

gti club ps3

scud race pc supermodel emu

daytona usa 2 pc supermodel emu

και μερικες photos, το επομενο σταδιο ειναι να αποφασησω με τι οθονη θα δουλεψω την καμπινα....

100_0633.jpg

100_0630 (3).jpg

100_0630.jpg

100_0631.jpg

100_0632 (2).jpg

100_0632.jpg

Περιμενουμε βιντεακια!!!

Πάρα πολύ όμορφη γίνεται! :)

Μπράβο - άξιος! :)

Αξίζει η εμπειρία, απλά είναι το θέμα του χώρου που λειτουργεί αποτρεπτικά κι έτσι φαντάζομαι, ελάχιστοι θα μπουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν να το φτιάξουν!...

Κάθε feedback ευπρόσδεκτο!

Ξανά- :bow2:

Πραγματικα respect!!!:bow2:Tα βιντεακια οπωσδηποτε μολις την τελειωσεις!!!

ενα μικρο video μεχρι να βρω καλυτερη καμερα....

σχεδον τελειωσε!!!

Πίσω
Μπλουζα