Χαμένος χρόνος: τέλος! Κατασκευή Daytona USA

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnriper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εισαι θεος ρε φιλε!! πολλες γνωσεις, μερακι κτλ.. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

johnriper είπε:
σχεδον τελειωσε!!!
!!!!!! ΗΜΙΘΕΟΣ !!!!!

:bow2:

Υ.Γ.

Ενα αρθρακι στο Blog του Retromaniax ή στο Phoenix (περιοδικο του RetromaniaX) ολων φασεων/πειραματισμων της Οδυσσειας για να μαζεψεις τα υλικα , και να στησεις αυτην την υπερπαραγωγη ,υπαρχει περιπτωση να "παιξει" -αφου την ολοκληρωσεις εντελως και ξεχαρμανιασεις/λιωσεις στο παιξιμο πρωτα ?????

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnriper είπε:
σχεδον τελειωσε!!!

Υ.Γ.

Ενα αρθρακι στο Blog του Retromaniax ή στο Phoenix (περιοδικο του RetromaniaX) ολων φασεων/πειραματισμων της Οδυσσειας για να μαζεψεις τα υλικα , και να στησεις αυτην την υπερπαραγωγη ,υπαρχει περιπτωση να "παιξει" -αφου την ολοκληρωσεις εντελως και ξεχαρμανιασεις/λιωσεις στο παιξιμο πρωτα ?????

αυτο που περιμενω με αγωνια ειναι το...

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον nikosmimosa για τη βοηθεια, γιατι χωρις αυτον το project δεν θα ειχε προχωρησει,

και σε οτι αφορα το αρθρακι η το tutorial κατασκευης και βεβαια θα γινει μονο δωστε μου λιγο χρονο γιατι πραγματικα ειχε πολυ δουλεια αυτη η καμπινα για να γινει....

ευχαριστω για τα θετικα σχολια

Πολλά συγχαρητήρια, το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό!!!!!!

Φοβερο αποτελεσμα! Μπραβο για το μερακι σου!!! Μας αφησες ολους με κρεμασμένο σαγόνι! :o

Συγχαρητηρια, παρα πολυ ωραιο! καλοπαιχτο!!

Ρε φιλε, εχω μεινει αφωνος!!!!

Ατελειωτο μερακι εχεις!!!

Εισαι απαικτος! Χιλια μπραβο!!

Τελειο πολλα μπραβο φιλε μου..

Μεγαλος λατρης των racing παιχνιδιων δεν ειμαι αλλα φιλαρακι με τρεχουν τα σαλια τωρα που βλεπω το δημιουργημα σου ολοκληρωμενο.Μπραβο για τον μερακι σου,την καψουρα σου να φτιαξεις κατι που αγαπας και γουσταρεις και σε ευχομαι καλοπαικτο και να το λιωσεις :thumb:

Φανταστικη δουλεια!!!Μπραβο!! :bow2:

johnriper είπε:
αυτο που περιμενω με αγωνια ειναι το...

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον nikosmimosa για τη βοηθεια, γιατι χωρις αυτον το project δεν θα ειχε προχωρησει,

και σε οτι αφορα το αρθρακι η το tutorial κατασκευης και βεβαια θα γινει μονο δωστε μου λιγο χρονο γιατι πραγματικα ειχε πολυ δουλεια αυτη η καμπινα για να γινει....

ευχαριστω για τα θετικα σχολια
Eμεις σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας ,απλα να προτεινω να εχεις στa υποψιν σου και το

687474703a2f2f322e62702e626c6f6773706f742e636f6d2f2d6e34625f3167636c472d6b2f555a49474b304c42776c492f41414141414141414171342f6c4876536c44756642516b2f73313630302f6c6f676f5f6261636b67726f756e642e706e67

CannonBall: The Enhanced OutRun Engine.

• 60 fps gameplay (smoother than the original game)
  • True widescreen mode (extend the play area by 25%)
  • Force Feedback / Haptic Support (Windows Only)
  • High Resolution mode (improves sprite scaling)
  • Western, Japanese & Prototype Track Support
  • Customisable Music
  • High Score Saving
  • Analog and Digital Controllers Supported
  • More level objects

ενω ετοιμαζει και real time level editor

http://reassembler.blogspot.gr/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα