Χαρίζονται διάφορα εξαρτήματα PC/Retro (CPU/μνημες/δισκετες)+Pi

Rygar

Apple Lover
Αντιδράσεις
3.685
Χαρίζω τα εξαρτήματα της εικόνας. Σε αυτήν θα βρείτε διάφορα CPU FAN, μερικές CPU Athlon(ο ενας ειναι καινούριος) και Intel Slot 1, δισκέτες High density αχρησιμοποίητες και μερικές σφραγισμένες (μην ανησυχείτε, εχω κι άλλες ;) ), μνήμες που αφαιρέθηκαν από Dell servers (αρα είναι τύπου ECC), καλώδια Scart, δύο raspberry Model 3 B (ημερομηνία 2015), μια καρτα δικτύου USB3 και ενα Divide Plus για όσους έχουν Μπασταρντ 6128 και θελουν να του φορτώσουν παιχνίδια από σκληρό δίσκο ή καρτα CF. Αυτα. Να τονίσω ότι επειδή πλέον μένω επαρχία και δεν υπάρχει εδώ κοντά BOXNOW κιόσκι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να στέλνω με ταχυδρομείο ή κούριερ τα πράγματα ενα ενα, δηλαδή ενας θελει μονο τo divide, ενας θελει ενα κουτί δισκέτες κλπ κλπ. Θα ηθελα να τα στείλω όλα σε ΕΝΑ παληκάρι το οποίο μετά μπορεί να τα μοιράσει σε αλλα παιδιά. Οπότε συνεννοηθείτε μεταξύ σας και ενας που ενδιαφέρεται, ας απαντήσει. Θα θυμώσω πολύ αν αυτά καποιος τα πουλήσει σε αλλο σάιτ για να βγαλει κέρδος.

EDIT: Τελικά υπάρχει ενα και μοναδικό BOX NOW locker στη Χαλκίδα. Μπορώ να στείλω από εκεί. Υπόψην οτι δε μενω Χαλκίδα αλλα εκεί κοντά είναι το πατρικό μου.

θα δοθούν μόνο σε ενεργούς χρήστες.

1731747200463.png

Τελευταία επεξεργασία:
Το Divide έφυγε. Αντε να κάνω μια εξαίρεση και για τα PI, να τα πάρει ένας αλλος φίλος. Τα υπόλοιπα όλα φεύγουν με τη μία.

Φύγανε και τα PI. Τα υπόλοιπα φεύγουν όλα μαζί προς ένα παραλήπτη.

Καλημέρα, αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με box θα με ενδιέφεραν τα υπόλοιπα, ευχαριστώ.

Καλημέρα. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον φίλο θα με ενδιέφεραν
Ευχαριστώ

Καλημέρα. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον φίλο θα με ενδιέφεραν
Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Εννοείς ότι ενδιαφέρεσαι για ό,τι περίσσεψε, ναι; Γιατί όπως εγραψα, τα δύο PI και το Divide έφυγαν.

Ναι για ότι περίσσεψε ενδιαφέρομαι, όλα τα υπόλοιπα ως πακέτο.

Διαπίστωσα ότι το google maps δεν είναι ενημερωμένο με τα boxnow lockers. Μεσα από το boxnow app βρήκα αλλα 2-3 και τα δύο μαλιστα είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.

Καλησπέρα, μενδιαφέρουν οι δισκέτες και ίσως οι Slot1, αν δεις λίγο τις συχνότητες. Ευχαριστώ

Παίδες έφυγαν όλα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ας μην κλείσει το θρεντ, μεχρι να τα παραλάβουν οι αποδέκτες.

Δεν πρόλαβα τελικά τίποτα, αν ο @cacciatore δεν χρειάζεται 5 κουτιά δισκέτες ας μου στείλει ένα πμ.

@nikdev καλησπέρα, μόλις παραλάβω από τον φίλο @Rygar θα κάνω ένα διάλεγμα με την πρώτη ευκαιρία και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί, θα το βάλω εδώ για επαναπροώθηση

@nikdev καλησπέρα, μόλις παραλάβω από τον φίλο @Rygar θα κάνω ένα διάλεγμα με την πρώτη ευκαιρία και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί, θα το βάλω εδώ για επαναπροώθηση
Με ενδιαφερει ο socket 1 CPU αν δεν χρησιμοποιηθει, ευχαριστώ πολύ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ολα αυτά (πλην του Divide) τα είχα περισώσει στη δουλειά από το να πάνε ανακύκλωση και αποφάσισα ότι όλο και κάποιος μπορεί να τα θέλει.

Πίσω
Μπλουζα